Sims’in yaratıcısı Will Wright’ın yeni oyunu: Proxi

Share

SimCity, The Sims ve Spore adlı yapımların fikir babası, Maxis’in kurucusu Will Wright üzerinde çalıştığı yeni oyun projesi Proxi’yi duyurdu. Simülasyon tabanlı yapım bina ve dünya inşa etmek üzerine kurulu olacak.

The Sims’in ev inşa etme mekaniklerine oldukça benzeyen bir oynanışa sahip olacağı belirtilen yapımda, farklı temalara sahip dünyalarda kendi yaşam alanlarımızı inşa edeceğiz. Will Wright’ın kendi hazırladığı videoda yapımla ilgili pek fazla bilgi bulunmasa da, oyunculara hayal güçlerini kullanabilmeleri için her fırsatı tanıyacağının sözünü verdiğini söyleyebiliriz.

Yapım Unity oyun motoruyla hazırlanıyor ve bu yüzden videoda yer alan ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi göz alıcı grafiklerden çok, kendine has bir stille hazırlanan grafikler bizleri bekliyor olacak.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Proxi’nin ilk tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım. Yapımın çıkış tarihi için de herhangi bir bilgi bulunmadığının da altını çizelim.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...