Meghan Markle’ın hayatı film oldu

Share

Prens Harry ile evlenerek İngiliz kraliyet ailesine girecek olan ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın hayatını anlatan belgesel film hazırlandı.

Prens Harry ile evlilik hazırlığında olan ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın hayatı film oldu. Amerikalı bir Yahudi olarak İngiliz kraliyet ailesine katılıp İngiliz Monarşisi’nin soyunu değiştirecek olan Markle’ın belgeselinde üvey kardeşi Samantha, gazeteci ve sunucu Piers Morgan, Prenses Diana’nın eski hizmetkarı Paul Burrell ile Kraliçe II. Elizabeth’in eski basın sekreteri Dickie Arbiter’le röportajlar yer alıyor.

Belgesel, 36 yaşındaki Markle’ın Güney California’da başlayıp Prens Harry ile Windsor Kalesi’ndeki düğününe dek değişen hayatını gözler önüne serecek.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...