Christina Aguilera’yı tanıyamayacaksınız

Share

Müzik dünyasının pop ikonu Christina Aguilera’nın son halini tanımak imkansız!

Paper Magazine’in yeni sayısının kapak yıldızı olan Xtina, radikal dönüşümüyle şaşırtmakla kalmadı herkesin aklını karıştırdı. Yıllar sonra ilk kez makyajsız haliyle karşımıza çıkan 37 yaşındaki şarkıcı, doğal güzelliğiyle büyüledi! Dakikalarca kapağa bakınca bile tanımakta hala güçlük çektiğimiz Christina Aguilera, kendine has mavi gözleriyle kimliğini ele verdi.

Takma kirpikleri, güzellik imzası olan kırmızı dudakları ve abartılı makyajıyla, kısacası sahne personası’yla, tanıdığımız Aguilera çocuksu çilleri, kontürsüz dudakları ve duru ifadesiyle kariyerinde açtığı yeni sayfanın da müjdesini verdi. Ocak ayında yeni single’ının duyurusunu Instagram üzerinden yapan şarkıcının, yeni başlangıcını ve gelecek günlerdeki haberlerini heyecanla bekliyoruz.

Christina Aguilera ile ilgili görsel sonucu

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...