Marc Jacobs sevgilisi Char Defrancesco ile nişanlandı

Share

Birkaç sezondur, yaratıcı defile konseptleriyle New York Moda Haftası’nı yeniden ele geçiren Marc Jacobs’ın özel hayatı da kariyeri gibi zirvede ilerliyor. Amerikalı tasarımcı sevgilisi Char Defrancesco ile nişanlandı! Üstelik bir Meksika restoranında, flash mob dansı yaparak.

Bu özel anları Instagram sayfasından paylaşan Jacobs, “Ve oldu… Charly Defrancesco, benimle evlenir misin?” notunu düştü.


Jacobs’ın evlilik teklifinin bir fast food restoranında gerçekleşmesi aklımızın ucundan dahi geçmezken, sosyal medya kullanıcıları da bu sürpriz mekan tercihine kayıtsız kalmadı. Çoğunlukla özel jetleriyle dünyayı dolaşırken gördüğümüz çift, ters köşe nişan törenleriyle hepimizi şaşırttı. Bu durumda düğünün nerede ve nasıl organize edileceğiyse ayrı bir heyecan ve merak konusu.

Char Defrancesco kimdir?
İsviçre doğumlu olan Char Defrancesco, aslen İtalyan. Hayatının büyük bir bölümünü New York ve Los Angeles’ta geçirmiş. Bir dönem modellik ve oyunculuk yapan Defrancesco’nun kendi adını taşıyan bir koku markası var. Özellikle kokulu mumlarıysa yükselişte.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...