‘Acı çekmek hayatın gerçeğidir’

Share

Dwayne Johnson, annesinin intihar girişimine tanıklık ettikten sonra “Hiçbir yere gitmek ve bir şey yapmak istemediğim bir noktaya ulaştım. Durmadan ağlıyordum” dedi.

The Rock lakaplı oyuncu aksiyon yıldızı Dwayne Johnson, yıllar önce yaşadığı depresyonla ilgili açıklamalar yaptı. Hollywood yıldızı Johnson, The Express’e verdiği röportajda, hayatının en karanlık dönemini, “Hiçbir yere gitmek ve bir şey yapmak istemediğim bir noktaya ulaştım. Sürekli ağlıyordum” sözleriyle ifade etti.

15 yaşındayken annesi Ata’nın intihar teşebbüsüne tanıklık eden Johnson, “Kim bilir kaçımız ailemizde ya da arkadaşlarımız arasında intihar edenlerden etkilendik. Annem de ben 15 yaşındayken Nashville’de bir otobanda akan trafiğin ortasında arabadan çıkarak, yürümeye başladı. Büyük araçlar ona çarpmamak için yön değiştirdi. Arkasından gidip onu yakaladım ve geri çektim. Sonrasında bana hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.”

Yardıma muhtaç insanların göz ardı edilmemesi gerektiğini belirten Johnson, “Onlarla konuşun ve yalnız olmadıklarını söyleyin. Biz şanslıydık” dedi. Şimdi annesi ve kendisinin iyi olduğunu söyleyen yıldız, “Çabalamak ve acı çekmek hayatın gerçekleridir” şeklinde konuştu.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...