Samsung Galaxy A6 geliyor

Share

Samsung’un yeni akıllı telefonları Galaxy A6 ve Galaxy A6 Plus modellerinin teknik özelliklerinin de sızdırıldığı belirtiliyor. Görünüşe göre iki cihaz arasındaki temel fark bellek kapasitelerinde ortaya çıkacak.

İşte Galaxy A6 ailesi

Samsung’un iki yeni akıllı telefonundan A6 modeli, 2220×1080 çözünürlüklü 5.6 inç’lik Infinity Display ekran, 3 GB bellek ve 32 GB’lık dahili hafıza ile birlikte Exynos 7870 Octa çipsetine sahip olarak üretilecek.

A6 ailesinin biraz daha güçlü modeli olan A6 Plus ise yine aynı ekranı kullanıyor fakat ekran boyutu 5.2 yerine 6 inç olarak belirlenmiş. Ayrıca cihazda 4 GB bellek ve 32 GB dahili hafıza da yer alacak. Daha önce ortaya çıkan benchmark testlerine göre cihazda Qualcomm Snapdragon 625 işlemci yer alacak fakat bu işlemcinin Snapdragon 450 olarak değiştirilme ihtimali de bulunuyor.

Tabii bu son dakika değişikliğinin pek de olası görünmediğini de belirtmemiz gerekiyor. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz tüm teknik özelliklerin resmi ağızdan açıklanmadığını ve bu yüzden işin doğrusunu ancak Samsung’un resmi duyurusu ile öğrenebileceğimizi de hatırlatalım.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...