Helen Mirren’dan güzellik tavsiyesi

Share

Helen Mirren, zamansız güzelliği ve zerafeti ile uluslararası bir ikon olarak görülüyor. İngiliz Kraliyeti tarafından tiyatroya katkıları için taçlandırılan Mirren’ın kendine güven ile sıkıntıları olduğunu düşünmezdik bile.

72 yaşındaki başarılı oyuncu geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajlar ile gerçek Helen Mirren’ın kim olduğuna ışık tutmuş oldu. Ömür boyu kendinden şüphe ettiğini açıklayan Mirren, bir güzellik işleminin hayatını değiştirdiğini söylüyor.

Telegraph gazetesine röportaj veren Mirren, “Hayatım boyunca kendime güvensiz oldum ve bu hala devam ediyor. Güvensizliği olmayan tek bir insan düşünemiyorum,” diye açıklayan ünlü oyuncu 50 senelik kariyerine sayamayacağımız kadar çok başarı sığdırdı.

Hayatında değişikliğe sebep olan yöntemin microblading olduğunu söyleyen İngiliz oyuncu güvenini yeniden kazandığının altını çiziyor. “Kaşlarımın inceliğinden yakınıyordum, bir arkadaşım kaşlarını yaptırmıştı ve muhteşem gözüküyorlardı. Özenerek yapılmışlardı ve uyandığında makyajım olmasa bile en azından kaşlarım yapılmış olacaktı,” diye Daily Mail’a açıklayan Helen Mirren, ufacık bir değişikliğin nasıl özgüveninde değişiklik gösterdiğini belirtti.

helen mirren ile ilgili görsel sonucu

Microblading gerçek tüy benzeri görünümü olan bir kozmetik dövme. Kaş eklentilerinden daha rahat kullanılabilen ve doğal görünen bu prosedür son dönem en çok tercih edilen uygulamalardan biri. Ufacık değişikliklerin ve dokunuşların özgüveninizde yaratacağı farka siz de şaşıracaksınız. Bu değişimleri küçümsemeyin! Aynı Mirren’da olduğu gibi ufak dokunuşlar büyük gelişmelere sebep olabilir…

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...