Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı

Share

Apple, AIDS ile mücadele kapsamında ürettiği Product Red ürünleri ile dikkat çekmeyi her dönem başarmıştı. Apple, kırmızı iPhone 7’nin ardından şimdi de kırmızı iPhone 8 ile karşımıza çıktı. Peki, kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatı ne kadar olacak? Diğer modellere göre ekstra bir özelliğe sahip olacak mı?

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus neler sunuyor?

Special Edition olarak duyurulan kırmızı renkteki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerin standart modellerden renk dışında herhangi bir farklılığı bulunmuyor. 10 Nisan‘da yani yarın tüm dünyada ön siparişe sunulacak olan modeller, 64 GB ve 256 GB sürümlere sahip olacak.

Apple Store‘da satılacak olan iPhone 8 modellerinin, iPhone X‘un varlığından dolayı geçtiğimiz yılki ilgiliyi görmesi şimdilik pek mümkün görünmüyor.

Ancak Apple‘ın bu modelde çok iyi bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Cupertinolu dev, telefonun ön bölümünde nihayet beyaz yerine daha şık duran siyah rengine yer vermiş. Ayrıca iPhone 8’in arka yüzeyinin cam olması, kırmızı renk seçeneğinin daha belirgin ve parlak görünmesini sağlamış.

Kırmızı iPhone 8 64 GB fiyatı 4.199 TL ve kırmızı iPhone 8 Plus 64 GB fiyatı 4.799 TL olacak. Kırmızı iPhone 8 256 GB fiyatı 4.999 TL ve kırmızı iPhone 8 Plus 256 GB fiyatı ise 5.599 TL olacak.

Apple’ın şimdilik kırmızı rengi iPhone 8’e eklediğini, iPhone X’un ise gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri ile sınırlı bir opsiyon sunduğunu belirtelim.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...