Toy Story 4’ün vizyon tarihi açıklandı

Share

Pixar’ın en çok sevilen animasyon filmlerinden biri olan Toy Story serisinin dördüncü halkası Toy Story 4‘ün vizyon tarihi de belli oldu. Disney tarafından yapılan açıklamaya göre film 2019 yılının Haziran ayında vizyona girecek.

Toy Story 4 neyi anlatacak?

İlk üç filmi ile sinema tarihinin en başarılı animasyon film serilerinden biri haline gelen ve ülkemizde Oyuncak Hikayesi adıyla yayımlanan Toy Story bu kez başrolünde görmeye alışık olduğumuz Andy karakterinin büyüklük haline odaklanacak.

Üçüncü filmde oyuncaklarıyla oynamayı bırakan Andy’nin yetişkin halinde nasıl bir macera yaşayacağımız ise henüz tam olarak bilinmiyor. Fakat filmin ilk üç filmden tamamen bağımsız bir hikayeye sahip olacağının altının çizildiğini de belirtelim.

Filmin yönetmenlik koltuğunda ise bir kez daha usta John Lasseter oturuyor. Lasseter daha önce serinin ilk iki filmiyle birlikte Cars ve Cars 2 filmlerinde de yönetmen ve yazar olarak karşımıza çıkmıştı.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...