5X5: Britney Spears’ı özleten şarkılar

Share

2000’lerin başıydı… Sevimli bir sarışın müzik dünyasını altüst etti. Seksi imajı yapıştırılmaya çalışılsa da bu genç kadın seksi değil tam anlamıyla yetişkin olma yolunda ilerleyen bir genç kızdı. Yaşı itibari ile kendimize daha yakın hissettik. Şarkılarına çektiği filmvari klipler ve çocuksu sesi büyüme çağımıza eşlik etti. Her birimiz kendimizi ‘Britney’ olarak hayal ettik bir dönem.

Şarkı seçimleri yıllara göre değişti. Her klibinde daha cesur görüntüler vermeye başladı. Özel hayatı çalkantılıydı. Biz sevgili Britney hayranları hiç hoşnut değildik bu durumdan. Bu başına buyruk ve çılgınlaşma yolunda ilerleyen kadının kim olduğuna anlam veremiyorduk. Bir süre sonra kendisi de buna anlam verememiş olacak ki yaşadığı sorunlar ayyuka çıktı. Birbiri ardına magazin bombasına dönüşen olaylar yaşadı.

Yıldızların ayrıcalıklı dünyası ve şöhretin ağırlığını kaldıramayan bizim sevgili Britney’miz yavaş yavaş ün, şöhret ve para kaybetmeye başladı. Şimdilerde dağılan popülaritesini korumaya çalışsa da zirveye çıkması zor bir ihtimal. Zaten bizim hayran olduğumuz da eski Britney Spears idi. Okul sıralarında dans eden, uzayı birbirine katan, gülüşüyle kalbimize kalpler yollayan…

Galiba yaşadığı hayatı en iyi anlatan şarkısı Lucky idi

doxycyclin kaufen schweiz

, belki de geleceği görüp söylemişti bu şarkıyı.

Ne yaşarsa yaşasın, bir zamanların efsane şarkıcısı Britney Spears’ın anılarımızdaki ve favori şarkılarımızdaki yeri değişmeyecek. İşte Serinletici 5’te 5 kategorisinde Britney Spears‘ı özlememize neden olan 5 şarkı:

5- Stronger

4- Overprotected


3- Lucky

2- Baby one more time

1- Oops!…I did it again

Keyifli dinlemeler!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...