Beyonce ve Solange, Coachella Festivali’ni salladı

Share

ABD’nin Coachella Vadisi’nde düzenlenen ve yılın en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella 2018 başladı. Festivale yerli ve yabancı birçok ünlü isim katılıyor.

Her yıl ABD Kaliforniya eyaletinin Coachella Vadisi’nde düzenlenen ve yılın en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella 2018 başladı. Türkiye’den de birçok ünlü ismin akın ettiği festivalde dün Beyoncé ve Solange sahne aldı. İkili sahne aldığı sırada muhteşem bir şova imza atarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Birbirinden güzel kostümleri ve danslarıyla gece boyunca hayranlarını büyüleyen Beyonce, sahnede adeta devleşti. Beyonce’nin Coachella’daki konserinde Destiny’s Child bir araya geldi.

Coachella’da Beyoncé’yi en önden izleyenler arasında Rihanna da vardı.

Beyoncé ile ilgili görsel sonucu

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...