Huawei’nin Reklam Yüzü iPhone Kullanırken Yakalandı

Share

Wonder Woman filmiyle tanınmaya başlanan İsrailli aktris Gal Gadot, büyük bir gafın altına imzasını attı.

Yakın zaman önce Çinli telefon üreticisi Huawei’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki reklam yüzü olan Gal Gadot, Huawei reklamını iPhone üzerinden paylaştı.

1985 Petah Tikva, İsrail doğumlu olan Gal Gadot, 2007 yılında Amerikan televizyonlarında görünmeye başlamıştı. Hızlı ve Öfkeli serisinde aldığı rollerin ardından Wonder Woman karakterini canlandıran Gal Gadot, 2017’de gösterime giren filmle birlikte inanılmaz bir popülerliğe ulaşmıştı.

Gal Gadot Huawei

Yakın zaman önce Çinli telefon üreticisi Huawei’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki reklam yüzü olan Gal Gadot, Huawei’nin ürünlerini kullanırken çektiği videoları kişisel sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya başlamıştı. Özellikle Huawei Mate 10 Pro için hazırladığı videoları paylaşan oyuncunun kişisel tercihinin ise iPhone olduğu ortaya çıktı.

Gal Gadot’un dün akşam saatlerinde Twitter üzerinden “Say hello to my new mate – Yeni ahbabıma merhaba deyin” yazısıyla paylaştığı videoyu dikkatli gözlerle inceleyen bazı kullanıcılar, ince bir detaya dikkat çektiler. Hemen aşağıdaki görselde görebileceğiniz gibi Gal Gadot’un resmi hesabından paylaşılan videoda, “Twitter for iPhone” ibaresi yer alıyordu. Kısaca Huawei’nin reklam yüzü olan aktris, reklamı iPhone üzerinden paylaşmıştı.

Konunun sosyal medya üzerinden yayılmasının ardından açıklama yapan Gal Gadot, “Bazı kullanıcılar, iPhone kullandığımı düşünmelerine yol açan son Huawei paylaşımı hakkında sorular soruyorlar. Durum böyle değil. Huawei P20 ve Mate 10 Pro’mu seviyorum. Dünyanın neresinde olursam olayım hayatım onlar.” dedi.

Tamindir

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...