Sizden gerçekten hoşlanıyor mu?

Share

Başlarda bir erkeğin sizinle ilgilenme derecesini anlamak zor olabilir. Onun kalbinin içine doğru küçük bir yolculuk yapmak ister misiniz?

ONA ULAŞIYORSANIZ…
Programına bakmak için ajandasını karıştırırken ona bir bakın. “Eğer belirli günlerde boş olduğunun altını çiziyorsa o günlerde sizinle buluşmak istiyordur muhtemelen. Öte yandan eğer devamlı ne kadar meşgul olduğundan ve hiçbir şeye vakit bulamadığından yakınıyorsa sizinle tekrar görüşmemeye zemin hazırladığından şüphelenebilirsiniz.

SİZE TAKILIYORSA…
Eğer bir erkek sizinle çocuk gibi durmadan şakalaşıyorsa, bu onun sizinle flört etme biçimi olabilir. Erkeklerin birbirleriyle nasıl eğlendiklerini bilirsiniz, itişip kakışır, hafif çaplı küfürler savururlar, öyle işte… Bu çocuksu bir şey evet ama erkeklerin bağ kurma biçimlerinden biri aynı zamanda. Sizinle yakınlaşmak için böyle yollara başvurmasını garipsemeyin.

GERÇEĞİ SÖYLÜYORSA…
Eğer söylediklerinde samimi olup olmadığını anlamak istiyorsanız konuşmasıyla mimik ve jestlerinin birbirlerini tuttuğundan emin olun. “Seni en sevdiğim restorana götüreceğim” derken gerçekten mutlu gözükmesi gerekir. Her zaman sözlerin dışındakilere bakmalısınız. Söz konusu erkekler olduğunda sözler değil, gözler önemlidir. Asıl konuşan yüz ifadesidir.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...