Badoer: Schumacher’i devamlı ziyaret ediyorum

Share

Eski F1 pilotu Luca Badoer, Michael Schumacher’i devamlı ziyaret ettiğini söylerken, ailesinin çok az kişinin onu görmesine izin verdiğini söylüyor.

Formula 1’in efsane ismi Schumacher, 2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından başından ciddi şekilde yaralandı ve üst üste ameliyatların ardından İsviçre’deki evine götürüldü.

Alman pilotla ilgili yeni bir haber çıkmazken, Rubens Barrichello ailesinin kendisini ziyaret etmesine izin vermediğini söylüyordu.

Şu ana kadar Jean Todt ve Ross Brawn, Alman pilotu ziyaret ettiklerini söylediler ancak sağlık durumu hakkında bilgi vermediler.

Konu hakkında konuşan eski F1 pilotu ve Ferrari’de Schumacher’le uzun süre çalışan Badoer, Alman pilotu sürekli ziyaret ettiğini dile getirdi.

“Onu devamlı olarak ziyaret ediyorum. Ama ailesi onunla ilgili bir çeşit gizlilik oluşturmak istiyor. Ben de onların bu kararına tamamen saygı duyuyorum. Onlar Michael’ın iyiliği için her şeyi yapıyorlar.”

“Corinna çok az insanın onu görmesine izin veriyor. Bu isteğine saygı göstermeliyiz. Herhangi bir tartışmadan kaçınmalıyız.”

Öte yandan Asklepios Kliniği’nden Profesör Mark Obermann, taraftarların Schumacher hakkında umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini söyledi.

“Yapılan bir araştırmaya göre hastaların yüzde 30 ila 40’ı dört yıl içinde bilincini yeniden kazanabiliyor.”

“Pek çok kişi hayata geri dönüp, çocuklarının hatta torunlarının nasıl büyüdüğünü, ailesinin ya da arkadaş çevresinde neler olduğunu görebiliyor.”

Motorsport

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...