Blake Lively soruyor: Emily’e ne oldu?

Share

Kanye West’in sansasyonel Twitter fenomeni ardından şimdi de başarılı aktris Blake Lively, Instagram’daki gizemli hareketiyle dikkatleri üzerine çekti.

Hafta sonu Instagram’daki tüm paylaşımlarını silen Hollywood yıldızı, eşi Ryan Reynolds dahil olmak üzere herkesi takipten çıkardı.

Lively’nin bu şaşırtan sosyal medya hareketi, Instagram’da yalnızca Emily Nelson ismini taşıyan 27 kullanıcıyı takip etmesiyle daha açıklanamaz bir hal aldı.

Ä°lgili resim

Instagram biyografisini “Emily’e Ne Oldu?’’ şeklinde değiştiren Lively’nin, bu radikal Instagram dönüşmünün altında yeni filmi A Simple Favor’s olduğu kısa sürede açığa çıktı.

Anna Kendrick ile başrolü paylaşan sarışın bombshell, filmde gizemli bir şekilde ortadan kaybolan Emily Nelson karakterini canlandırıyor.

Pazarlama stratejisiyle şimdiden viral olan film, Blake Lively’nin kariyerindeki bir diğer sıçrayışının sinyalini mi veriyor?

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...