YouTube ve Instagram videoları WhatsApp üzerinde doğrudan oynatılabilecek

Share

WhatsApp, AppStore’da yeni bir güncelleme yayınladı ve sürüm numarasını 2.18.51’e yükseltti. AppStore’daki resmi değişiklik, resim içinde resim (PiP) için yeni özelliklerin kullanılabilirliğini bildirmesinin dışındahata düzeltmelerini, iyileştirmeleri ve diğer bazı yeni özellikleri de içeriyor.

WhatsApp, iOS uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlayarak sürümü 2.18.51’e yükseltti. Güncelleme, resim içinde resim (PiP) özelliği, Avrupa kullanıcıları için de yeni bir kullanıcı anlaşması getiriyor.

WhatsApp, kayıt bölümünün tasarımını geliştirdi. Bir Avrupalı ??kullanıcı WhatsApp’ta hesap açmaya çalıştığında, bu güncellemeyle en az 16 yaşında olduğunu beyan etmesi gerekecek.

Resim içinde resim (PiP) özelliğiyle kullanıcılar artık WhatsApp üzerinden gönderilen Youtube, Instagram ve Facebook videolarını doğrudan uygulama içinde izleyebilecekler.

YouTube videolarını doğrudan WhatsApp’da görme olanağı, çok takdir edilen bir özelliktir. WhatsApp, Picture of Picture işlevini geliştirmek için, diğer birçok hizmet için destek sağlamak üzere çalışıyor.

Milliyet

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...