2019’da 3 kameralı iPhone gelebilir

Share

Apple, iPhone modellerinde 3 kamera dönemine geçiyor. Apple’ın tanıtımını yaptığı iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’ten sonra 2019 yılı modelinde 3 lens bulunacağı iddia yapılmıştı.

Yuanta Securities analisti Jeff Pu, 2019 model iPhone’ların en az birinde 3 kamera olacağını açıklayarak, iddiaları doğruladı.

2019 yılı iPhonelarının en az birinde 3 kamera olacağına dair rapor yayımlayan Apple’ın iddialarını Yuanta Securities analisti Jeff Pu destekledi.

Apple raporuna göre üçüncü kameranın 12 megapiksel çözünürlüğü ve 6P lens tasarımına sahip olması bekleniyor. 6P lens özelliği ile cihaz, 3x optik yakınlaştırma ve 5x hibrit yakınlaştırma hizmeti verecek.

iPhone’da ilk defa 3x optik zoom özelliğini etkinleştirecek olan 3 lensli kamera özelliği kullanıcıların vizördeki görüntüyü, dijital zoom gibi kaliteli ve bulanıklık olmadan 3 kata kadar büyütme imkanı sağlayacak. Özelliğin Apple’ın en üst seviye model olan iPhone X ve iPhone X Plus için geçerli olması ihtimali bulunuyor.

Ekonomi Haber

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...