Mamma Mia: Yeniden başlıyoruz!

Share

Mamma Mia müzikali izlediğimiz andan beri bizlerde unutulmaz bir his bıraktı. ABBA şarkılarıyla donatılmış bu mükemmel filmde çoğu zaman oyuncular sustu ve onların yerine şarkılar konuştu.

Biz daha sevdiğimiz sahneleri tekrar tekrar izlemekten bıkmamışken 20 Temmuz’da 2. filmin geleceği haberiyle bir hayli sevindik. Filmi izlediğimiz günden bu yana ‘I have a dream’ şarkısını söylerken bir devam filmi hayal etmiştik. Nihayet hayalimiz gerçek oluyor. İlk filmin vizyona girmesinden tam 10 yıl sonra gözlerimiz yine bir ‘Mamma Mia: Here We Go Again’ ışıltısıyla kamaşacak.

Açıkçası hem hikayenin nasıl yol alacağını merak ediyor hem de devam filmlerinin evin şımartılmış küçük çocuğu muamelesi görmesinden endişeleniyoruz. Fakat izlediğimiz fragman bizlere bol ışıltı ve sağlam bir hikaye vaat ediyor. Yeni filmde eski kadro korunurken bu kez Sophie’nin hamilelik sürecini ve annesi Donna’nın gençliğini paralel bir şekilde izleyeceğiz.

Efsanevi sanatçı Cher’in de yer aldığı muhteşem kadrosuyla bu kez daha da iddialı geliyor Mamma Mia!

mamma mia here we go again cher ile ilgili görsel sonucu

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...