Elton John: Ed Sheeran’ı dinlemekten bıktım

Share

Dünyaca ünlü şarkıcı Elton John, iyi arkadaş olduğu ve kariyer basamaklarını tırmanırken mentörlük yaptığı Ed Sheeran hakkında şaşırtıcı sözler sarf etti. 71 yaşındaki İngiliz şarkıcı, Sheeran’ın şöhretinin sonsuza dek sürmeyeceğini söyleyerek, onun şarkılarını radyoda duymaktan bıktığını belirtti.

Bir televizyon programında konuşan John, “Altın çağınız ve dinlenme döneminiz vardır; bu altın çağ hiçbir zaman kalıcı değildir” dedi.

Ünlü şarkıcı, “Bir numara olmanın sonsuza dek sürmeyeceğini idrak ediyorum. Birilerinin bu yeri devralacağını biliyorum. Döngüsel bir şey” ifadesini kullandı.

John aynı zamanda, “Ed’le konu hakkında konuştum ve o, bunu düşünecek. Ona, ‘Bunun biteceği bir zaman gelecek ve kabul etmek zorundasın’ dedim” şeklinde konuştu.

Ed Sheeran’ın ve popüler şarkısı ‘Shape Of You’nun hala müzik listelerinde bir numara olduğunu söyleyen John, “Daha ne kadar bunları dinlemek istersiniz ki?” diye sordu.

ed sheeran elton john ile ilgili görsel sonucu

John ayrıca mobil telefonlardan ve telefon kameralarından nefret ettiğini belirterek, “Ben artık dışarı çıkmıyorum. Ben ilk ünlü olduğumda mobil telefonlar ve o tarz paparazziler yoktu, her şey daha kolaydı” dedi.

Müzik dünyasında 50 yıllık kariyeri boyunca 200 milyondan fazla albüm satışı gerçekleştiren John, ünlülük kültürünü eleştirerek, “Ben başladığımda ünlülük kültürü diye bir şey yoktu. Ünlü sözü yoktu, ya başarılıydınız ya da değildiniz” ifadesini kullandı.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...