Samsung Galaxy J4(2018) ve Galaxy J6(2018) geliyor

Share

Samsung, özellikle giriş ve orta segmentteki pazar payını artırabilmek adına son yıllarda iyi hamleler yaptı. Ülkemizde de yüksek satış rakamlarına ulaşan J serisinin yeni üyelerinin özellikleri sızdırıldı. Galaxy J4(2018) ve Galaxy J6(2018), Samsung‘un giriş ve orta segmentteki hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilir.

Samsung‘un orta segment cihazlarda da infinity display teknolojisini kullanacağı uzun süredir kulisleri meşgul ediyordu. Yeni gelen bu sızıntılar da bu söylentileri kuvvetlendiriyor.

Samsung Galaxy J6(2018) özellikleri!

Eğer sızdırılan bilgiler doğru ise, Galaxy J6(2018) Infinity display teknolojiyle birlikte gelecek. 5.6 inç ekrana sahip olacak olan cihazın kalbinde ise Exynos 7870 işlemcisi yatacak. Bellek konusunda 2GB, 3GB ve 4GB’lık üç farklı modele sahip olacak olan cihazın depolama seçenekleri ise 32 GB ve 64 GB olarak belirlenmiş.

Hafıza kartı destekleyen cihazın 13MP arka 8MP ön kameraya sahip olacağı da sızıntılar arasında. Parmak izi okuyucusuna sahip olacağı düşünülen cihazın çift sim kart desteği de mevcut olacak. 3000 mAh gücünde bataryaya sahip olacak olan Galaxy J6(2018) Android Oreo yüklü olarak gelecek.

Samsung Galaxy J4(2018) özellikleri!

Sızıntıları baz alırsak J6’ya nazaran daha düşük bir donanıma sahip olacak olan J4(2018) 5.5 inçlik bir ekranla gelecek. Fakat Samsung‘un panel seçimi konusunda AMOLED mi yoksa LCD mi kullanacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Exynos 7570 işlemcisinden güç alacak olan cihazın 2GB ve 3GB RAM’e sahip iki farklı versiyonu bulunacak. 13MP arka, 5MP flaşlı ön kamerası bulunan J4(2018) de abisi gibi 3000 mAh bataryaya , çift sim kart desteğine sahip olacak ve Android Oreo önyüklü şekilde satışa sunulacak.

Sızıntılar doğru ise, giriş ve orta segmentte Samsung‘un kâr oranları yükselecek gibi gözüküyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...