10 dolarlık reklamla Reddit CEA’suna ulaştı

Share

İş arama sürecinin monotonluğundan sıkılan Chris Seline, Reddit‘te çalışmak için oldukça ilginç bir yol izledi. En ince ayrıntısına kadar düşündüğü planıyla Reddit CEO‘suna ulaşmayı başaran Chris, izlediği yol sayesinde sosyal medyada popüler oldu.

Reddit CEO’suna Facebook reklamlarını kullanarak ulaştı!

2 yıldır emek verdiği girişiminin batması sonucunda iş arayışına başlayan Chris, Reddit‘te çalışmaya karar verdi. Sıradan bir iş başvurusu yapmaktansa farklı bir yol izlemeyi düşünen Chris’in aklına ise oldukça ilginç fakat bir o kadar da etkili bir yol geldi.

Reddit‘te çalışken kafasındaki projeyi geliştirerek Reddit‘in gücü sayesinde yaymayı amaçlayan Chris, Reddit‘in CEO’sunun teknik bir geçmişi olduğunu bildiği için projesiyle alakalı bir blog yazısı yazdı.

Reddit CEO’sunun kişisel Facebook hesabını yakından inceleyen Chris, yazdığı yazıyı CEO’nun yaşadığı yeri, tuttuğu takımı, beğendiği sayfalar gibi bilgilerini kullanarak neredeyse CEO’ya özel bir hale getirmiş.

10.62 dolara verdiği reklam sadece 197 tarafından görüntülendi. Görüntüleyenlerden arasından ise sadece 4 kişi tıkladı. Fakat o 4 kişiden birisi Reddit’in CEO’su idi. Steve Huffman, yazıyı okuduktan sonra insan kaynaklarına durumu aktararak Chris’in işe alım sürecini başlatmış.

Görevi başarıyla tamamlayarak Reddit’te işe başlayan Chris, yeni projesiyle yeniden gündeme gelmek istediğini söyledi.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...