Obama, Netflix’te yapımcı oldu

Share

Dünyayı kasıp kavuran Netflix‘ten yeni bir hamle geldi. Buna göre firma, yaptığı duyuru ile eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama ile karısı Michelle Obama’nın, dizi ve film yapımcılığı için anlaşma imzaladığını duyurdu.

Anlaşma içerisinde uzun metrajlı filmler, belgesel diziler, belgeseller ve diziler de bulunuyor. Söz konusu anlaşma doğrultusunda yüz doksan ülkedeki yüz yirmi beş milyon Netflix kullanıcısı da yapımları izleyebilecek.

Obama, yaptığı açıklama ile kamu hizmetleri süresince hep farklı ve büyüleyici insanlarla tanıştıklarını, bu maksatla da o bireylerin seslerini daha fazla kitlelere ulaştırmak için eşiyle harekete geçtiklerini ifade etti. Firmanın İçeriklerinden Sorumlu Üst Yöneticisi Ted Sarandos da, yaptığı açıklama ile eski başkan ve karısının son derece saygın ve kamuya mâl olmuş çiftler olduğunu belirtti.

Ekonomi Haber

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...