31 Mayıs’ta Xiaomi Mi 7 yerine Mi 8 geliyor

Share

2018 yılının en çok beklenen telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 8 modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Xiaomi Başkan Yardımcısı Wang Xiang, resmi twitter hesabından bu önemli bilgiyi paylaştı! Xiaomi Mi 8 tanıtım tarihi resmen duyuruldu!

Xiaomi’nin akıllı telefon dünyasındaki 8. yılını kutlamasına özel, Mi 7 olarak beklenen telefon, hem 8. yıla özel olarak Xiaomi Mi 8 olarak adlandırılacak.

Xiaomi Başkan Yardımcısı Wang Xiang, resmi Twitter hesabından, Xiaomi Mi 8 tanıtım tarihi bilgisini açıkladı. Xiang, pazardaki 8. yıllarını kutlamaları şerefine, bu özel modelin 31 Mayıs 2018 tarihinde tanıtılacağını açıkladı.

Xiaomi Mi 8 neler sunacak?

6 inç boyutunda bir ekranla gelmesi beklenilen modelin kalbinde Snapdragon 845 işlemcisi yer alacak. 64 GB depolama ile 6 GB RAM, 128 GB depolama ile 6 GB RAM ve 256 GB depolama ile 8 GB RAM seçeneklerinin sunulacağı modelde 3170 mAh batarya yer alacak.

Xiaomi Mi 8 fiyatı

Ortaya çıkan bilgilere göre, farklı kapasitelerde üretilecek olan Xiaomi Mi 8 modelleri, yine çok iddialı fiyatlarla satışa sunulacak. Mi 8’in 6 GB RAM ve 64 GB kapasiteli modeli 440 dolar, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı modelinin ise 500 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...