Limon Astroloji 24-31 Mart 2014

Share

Merhaba Limon takipçileri. Limon Astrolajiyle sizlerleyiz. Astrolojiyle günlük rutin geçen iş, okul, ev hayatımızı burç yorumlarımızla azda olsa eğlenceli hale getiirebiliriz. Umut  dünyası değil mi, bir şeylere bazen inanmak isteriz .Güneş, ay ve gezegenler ruh halimizi etkiler dünyada büyük bir enerjiyse eğer bunlardan etkilenmemiz de doğal. Astroloji kişinin kendisini tanımasını ve başkalarını tanımasına yardımcı olur. Hayata tutulan aynada diyebiriz. Yolumuzu görüp önlem alırız.

image

O zaman Limon Astroloji bize yardımcı olsun.

Limon Astrolojiyle iyi takipler diliyorum.

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter etkileşimi olacak bu da oluyor ki finansal konularda bu hafta görüşmeler söz konusu. Mali konularda  zorluklar yaşayabiliriz. İş konularında yaratıcı fikirlerimizin olacağı bir hafta  bizi  bekliyor. Harekete  geçeme zamanı . Burcumuz üzerinde  oluşacak yeni ay enerjimizi yüksek tutmamızı sağalacak. Çevre ilişkilerimizde bir takım zorluklar yaşayabiliriz.Bu hafta birisine kefil olmamakta ve borç vermemekte yarar var .Yeni ay ile  ani iş değişimi, tarifi alma  ya da tam  tersi bir durumla karşılaşabiliriz. İş arıyorsak  şu  10 günlük  süreç te iyi sonuçlar  alabiliriz.Sevgili Koçlar bu  hafta sizelere tavsiyem agrasif hallerden kaçınalım sinirlerimize hakim olalım.

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak  siz Boğalar hem ilişkiler hem evlilik , ortaklık konularında mantığımız devreye giriyor duygusallığı bırakıp mantığımızı dinleyeceğiniz hafta.

Yeni iş  başlangıçları yapmak, ortağımızla yeni anlaşmalar imzalar atmak için uygun hafta bizi bekler. Tabi sözleşmemzi de dikkatli okumakta yara var.Boğlar sağlımıza dikkat edelim kronik  rahatsızlığımız  gündeme gelebilir. Biraz iç dünyamızla da problemler yaşayabiliriz. Problemler çözüldükçe mutluluk verir bu  yönden bakalım ve probleminiz  neyse paylaşmaktn eçkinmeyin. Sezgilerimizin güçlü  olacağı bir hafta rüyalarımız birer işaret.

İkizler (21 Mayıs -21 Haziran)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki  İkizler için iş ortamızı  ilgilendiren konularda  kararlar ama düzene  sokmak için güzel bir hafta.Jüpiter etkisi ile maddi kazançlar elde edeceğiz . Bu hafta iyimserliğimiz  üstümüzde olacak. Aşk hayatımızda önemli gelişmeler bizlri bekliyor. Sevgili İkizler ilk adımı  atmaktan çekinmeyelim çünkü  bu hafta ilişkilerde denge ve uyumu sizler sağlıyorsunuz.Haftayı yeni  ay ile  kapatıyoruz. Bu çok güçlü yeni bir ay. Bu yeni ay da yeni dostluklar, yeni arkdaşlıklar  kazanacağız. Yeni ay oldukça İkizler burcunuzda  güzel etkilere sahip olacak.

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki siz  Yengençler olarak özel yaşamınızda karar alma özel  hayatınızı  düzene  sokmak için  güzel bir hafta .Bize iyi  gelecek  bir  hobiye başlamak için tam zamanı. Venüs ve Uranüs arasında uyumuz bir etki var ;aşk  hayatımızda hayal kırıklığına uğrayabiliriz , ilgi üstümüzden düşebilir , kabimiz kırılmaya yatkın olabilir . Ama bu geçici sevgi öremiyorum diye sizde kendiniz  çekmeyin alttan almaya , anlamaya çalışın . Bu haftanın  bitinminde oluşacak yeni ay güzel  etkilere sahip iş arıyorsanız tam  zamanı  hftanızı iyi değerlendirin. Yeni ay iş ve kariyerde sizlere başarı getiriyor .

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki Aslanlar için yaşamımızı düzene sokma , yeni karlar alma , isteklerimizi belirlemek için güzel  bir hafta .Kendimizi keşfetmemiz , ruhsal  anlamda güçlü hissedeceğiz. Yatırımlar yapabiliriz. Venüs ve Satürün etkilişimi sizlere ikili ilişkilerde  pek yaramayacak ani ayrılıklar , ilişkinizde problem çıkabilir.Biraz  daha altan alamya çalışalım. Bu hafta ortaklık  kurmak için yeni imzalar atmak için hiç  uygun değil..Son hafta oluşacak yeni ay  var  yeni ay  size beklemediğiniz bir  yolculuğu getirebilir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki Başaklar bu hafta yeni bir  eğitime  başlamak  için oldukça  uygun . Jüpiter desteği ile bu  hafta  daha  fazla sosyalleşebiliriz, arkdaşlarımızla bir araya   geliğ  seyahat planları yapabiliriz.Bu hafta iletişim araçlarına dikkat sıkıntılar oluşabilir.İş yerinde tarifi bekliyorsanız  da bu hafta  hiç beklemeyin, askıya alınabilir. Sadece zamanı var biraz daha bekleyin .İlişkimizde geleceğe dönük hareket  etmekte yarar var ruh bütünlüğünüzü  ancak bu şekilde sağlayabilirsiniz. Unutmayın sevgi herşeyin üstesinden gelir.Yeni ay finansal  konularda etkin olack . Bir takim banka işlemlerinizde sorunla yaşabilirsiniz. Ama beklenmedik elinize bir yerden para geçebilir.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter etkileşimi olacak bu da oluyor ki Teraziler için iş konularında oldukça  şanşlı bir hafta . Kendinzi  göstermenizin tam  zamanı. Finansal konularda kendimze çeki düzen , toparlanmamız için oldukça uygun . Aslında bizi  motive edecek olan şeylerden uzak durma isteği , keyifisizlik oluşabilir. İlişkilerde bir takım  problemler oluşabilir. Partneriniz huysuz olabilir sizler alttan  alın ne olursa olsun sinirlerinize  hakim olun.

Ani bir ilişki içine girebilirisniz ya da ani bitişler yaşanabilir. Karmaşık  duygular içinde olacağımız bir  hafta bekliyor. Denge sizin elinizde unutmayın.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor Akrepler için bu hafta hayatlarını düzene  sokma , yeni karar almak için oldun zaman . Mantıklı planlar yapıp  bunları uygulamak için güzel bir süreç sizleri bekliyorz. Bu hafta Satürün Venüs etkilişimden dolayı  çevreniz tarfında eleştiriler alabilirsiniz .Aile içinde fikir  çatışmaları  yaşanabilir .Önümüzde hafta oluşacak yeni ay ile  beklenmedik  bir  projenin içinde kendimizi bulabiliriz ve yeniş iş  teklefi  gelebilir.Bu  yeni ay ile spora başlamak için  gayet iyi bir  dönem .

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter etkileşimi olacak bu da oluyor ki, Yaylar için psikolojik olarak sıkıntılı bir hafta , içimizi huzursuz hissedebiliriz ,  gerginlik oluşabilir ve kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz .İletişim araçlarında bozulmalar olabilir. Bu hfta duyacağınız dedikodularada kulak asmayın .Olumsuzluklar karşısında direnmek zorunda olacağımız süreç bizi beklemekte. Ama önüöüzdeki haftayı yeni bir ay ile kapatıyoruz. Siz Yaylara oldukça yaralı yeni ay .Eğlenceli, orjinal konular üzerene eğilebiliriz ,sanatsal, yaratıcı konular üzerinde bir şeyler yapıp  hayatımıza renk katabilmek için harika bir yeni ay bizi bekliyor .

Yeni ay ile aşk  hayatınızda hareklenmeler oluşacak.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki Oğlaklar bu  hafta arkadaşlık ilişkilerini  gözden geçirecekler. Bazı  arkdaşlarnızla görüşmeme kararı alabilirsiniz .Sosyal hayatımızı  gözden  geçirmek , düzene sokma zamanı .Aşk bu hafta çok yakınınızda birisinden hoşlanıyorsanız eğer ondan beklemeden güzel duygularınızı karşı tarafa iletin .Arzu ettiğiniz sonuca ulaşacaksınız .Yeni projelerimiz hayata geçirmek içinse oldukça uygun .Satrün ve Venüs sert  etkileşim içinde olacağından  maddi konularda risk almamakta yarar var .Sosyal ilişkilerimizde anlaşmazlıklar , bozuşmalar yaşanabilir . Gergin ortam oluştuğu an uzaklamak en yarlısı olacak.  Bu yeni  ay hedeflerimizi yeniden gözden  geçirmemize neden olabilir.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki Kovalar için ; iş ve kariyerini belirlemede kararlar alma dönemi.Hedeflerinizi gerçekleştirme, toplantılar, iş görüşmeleri yapmak oldukça uygun bir hafta .Venüs – Satürün arasındaki gerginlik yüzünden partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir.Dikkatli olalım ani çıkışlardan kaçınalım. Sevdiğimizle birlikte  güzel bir program yapabiliriz. Bu hafta oluşacak  yeni ay ile  birlikte tatil  planlarımız için uygun bir zamanlama.Bu  hafta gelirlerimiz  artabilir güzel  kazançlar elde edebiliriz.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

Bu hafta Merkür Jüpiter  etkileşimi olacak bu da oluyor ki daha çok okumaızı , araştırmamızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. bu hafta aşk sizlerden yana.Birisinle buluşmak için , aşkınızı ifade  etmeği  düşünenler, sevgilisiyle arasını düzeltmek isteyenler , yeni aşklara kapılarını açanlar tüm  güzel enerjiler sizle .Hayatı ve yaşamı çok  fazla sorgulayabiliriz buda modumuzu  düşürebilir. Oluşacak yeni ay ile terfi , yeni iş arayışları olabilir. Kazançlarımız aratabilir.

Nilüfer Çökmez

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...