Microsoft Office Atrık iPad’te!

Share

Birçok iPad kullanıcısının uzun zamandır beklediği Office uygulamaları (Excel, Word, Powepoint) bugün itibariyle App Store’da yerini aldı.

image

Ücretsiz olarak App Store’da yer alan Office uygulamaları aracılığıyla Word, Excel ve Powerpoint dosyalarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Ancak bu dosyalar üzerinde değişiklik yapmanız için Office 365 üyeliği gerekiyor. Home Premium ve University olmak üzere bireysel kullanıcılar için 2 farklı Office 365 aboneliği bulunuyor. Home Premium aboneliğine aylık 9,99$’a (yıllık 150TL), University aboneliğine ise 79,99$ ödeyerek 4 yıllığına sahip olabiliyorsunuz. Bu aboneliklerden birini aldığınızda Microsoft size 20GB’lık online depolama alanı da veriyor.

Office uygulamalarının App Store’a yer almasıyla birlikte Apple’ın CEO’su Tim Cook Twitter üzerinden Microsoft’un yeni CEO’su Satya Nadella’ya bir hoşgeldin tweeti gönderdiği görüldü.

image

Tim Cook’un atmış olduğu tweete Satya Nadella’nın cevabı gecikmedi. Cook’un hoşgeldin mesajı için teşekkür eden Nadella, Office büyüsünü iPad’e getirdikleri için heyecanlı olduklarını söyledi. Atmış olduğu bu tweetin ardından Nadella Twitter’da Tim Cook’u takibe aldı.

image

iPad için Microsoft tarafından yayınlanan Word, Excel ve Powerpoint uygulamalarına aşağıda yer alan linklerden ulaşabilirsiniz:

– Word
– Excel
– PowerPoint

Bu yazı, Apple Fanatiği ile olan içerik paylaşımımız çerçevesinde Limon’da yayınlanmıştır.

You may also like...