5-11 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Share

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunuzda ilerleyecek . Venüs tutku , çekicilik , sonsuz aşk tanrıçasıdır. 29 Mayısa kadar kendimizi bir aşkın içinde bulabiliriz.Bu süreç içerisinde bol  bol aşka vakit bulabileceksiniz.İmajınızı , tarzınızı değişitirmek için bu  hafta  güzel  zamanlama. İşimiz ile  ilgili konularda söylediğimiz sözlere dikkat etmeliyiz ve yapıcı olan  tarafta olamaya çalışın . Başkalarının görüşlerinide saygı  duymnanız  gerekiyor. Yeni girişimlerde bulunmak ve  kendimizi  geliştirmek adına  yeni bir eğitime başlamak için güzel bir hafta.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek. Bu döneme kadar ilişkilerinizde bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendimizi boşlukta ve yalnız hissedebilirsiniz.Bizi mutlu edecek , keyif alacağımız yeni şeylere yönelmek için güzel bir  hafta. İş ile ilgili yeni  girişimler eğiliminde bulunabilirisiniz. Yetenekli olduğunuz alan her neyse onun ile ilgili işlerde güzel kazançlar sağlacayacaksınız.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

İkizler (21 Mayıs -21 Haziran)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunuzda ilerleyecek. Venüs sizlerin daha sosyal olacağınız ortamlara sürükleyecek.Arkadaşlık ilişkileriniz canlanacak ve  daha çok  güçlencek. Eğlenceğe , dağıtmaya eğilimli olduğunuz bir döneme giriyorsunuz.Fazla harcamalardan kaçınmalısınız. Yeni iş arayışları içerisindeyseniz bu hafta yetenekli olduğunuz alanla ilgili görüşmeler , anlaşmalar yapabilirsiniz.İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işleriniz , yapmak istediklerinizi  kolayca yapacaksınız. Bu haftayı iyi değerlendirmenizde yarar var.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek.Venüs  sayesinde iş ve  kariyerinizde  güzel gelişmler var. Terfi edebilirsiniz .Eğer bir ilişkiniz  varsa sevgilinizle romantik anlar yaratmak için harika bir hafta. Sevgiliniz  yoksa da aşk sizlere geliyor gözlerinizi dört açın . Ağınıza  gelen kısmetleri tepmeyin . Sosyal ilişkilriniz dah a çok  gelişiyor. Arkadaşlarınızdan ve yakın çevrenizden güzel detekler alacakasınız . Her işinizi kolaylıkla halledebileceksiniz .

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek. Bu da demek oluyor ki bu hafta ile birlikte sizlerden  uzakta olan kişilerle  daha fazla iletişim içerisinde olabilirsiniz.Uzakta olacak bir ilişkiye başyabilirsiniz.

İş yerinizde terfi alabilir ve maaşınıza zam  yapılabişlir. Kariyer basamaklarınız hızla çıkacağınız bir döneme giriyorsunuz.

 Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek.Bu dönem içerisinde maddi anlamda yeni kazanlar elde edebilirsiniz. Yeni girişimler  olsun ya da yapacağımız bir yatırım için bankadan kredi çekmek adına  araştırmalar yapabilirsiniz.Maddi anlamda süpriz beklenmedik bir fırsat  doğabilir. Fakat para bir yerlerden geliyor diyede harcamaların dozunu kaçırmamakta yarar var.Tatil  planaları yapma için ya da kendimizi geliştirmek adına yeni bir eğitime başlamak için güzel bir dönem .

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek. Venüs sizlere romantizi , aşkı i tutkuyu getiriyor. İlişkiniz yok ise ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkiniz varsa da ani evlilik kararı alabilirsiniz. Bu hafta iş yerinde egonuz tavan  yapıyor.İddacı tavır içerisine girebilirsiniz.Dikkatli olmanızda yarar var bu tavrınız ilişkileriniz bozabilir.

Maddi anlamda kazanç sağlayacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz.Hayatınıza dair değiştirmek istediğiniz ne varsa onunla ilgili karşınıza  güzel bir  fırsat  çıkabilir. Parasal bakımdan rahatlayacak ve kazançlarınızın artacağı bir dönem.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek. İş hayatınızda çalışma ortamındaki arkdaşlarınızla ilişkimleriniz kuvvetleniyor. Ekip çalışması için güzel bir dönem.Bu dönemde kariyerinizde yapmak istediklerinize ulaşıyorsunuz. Kendinizi dinleyip beyninizde sizi her ne rahatsız ediyorsa artık onlardan kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu yakaldığınız an doğru kararlar alacağınızı  göreceksiniz. Bu  hafta yeni bir aşk doğabilir ve beklemediğiniz bir anda romantik anlar doğabilir.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek. Venüs sizlere aşk dönemini başlatıyor.Aşka kendinizi dah çok yakın hissedecek ve kokmadan o yolda ilerleyeceksiniz. Bir anda ciddi bir ilişki içinde kendinizi bulavereceksiniz. Kendinizi çekici göstermek için imajınızı değiştirebilirsiniz.Bu dönemde beklenmedik sizleri  mutlu edecek harika haberler alacağınız bir döneme giriyorsunuz.İş ve çalışma ortamında güzel gelişmlerin oluşacağı güzel bir sürece giriyorsunuz.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek.Bu hafta evimizle ve  ailemiz ile haşırneşir olacağız. Kendimizi huzurlu hissedeceğimiz ortamların içine gireceğiz.Sosyelleşmek adına evimize arkdaşlarımızı  çağırıp güzel bir yemek organizasyonu yapabiliriz. Bu dönemde eros okları üzerimize çevrilebilir. Yeni güzel bir aşkın içine  girmeye çok az kaldı .Flört edeceğimiz anların fazlasıyla yaşanacağı bir süreçtesiniz . İş ile ilgili bulunduğunuz alan ilgili bir değişim söz konusu ve  bu değişim sizleri yoğun bir çalışma ortamına götürecek.

 Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

 

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek. Bu dönemde seyahatlere çıkabilir ve gittiğiniz yerde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu dönemde genel kendinizi mutu  hissedeceğiniz kişiler sizlerle olcaklar. İşsiz olanlar iş bulacak ve işi olanlar ise terfi edecekler.Çocuk sahipi olmak isteğenler için güzel bir süreç.

Bazı konularda kafamız karışık olabilir ve karar vermekte zorlanabiliriz. Tek yapmanız gereken şey o konuyu artı ve eskileriyle düşünmek sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

3 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna giriş  yaptı ve 29 Mayıs’a kadar burcunda ilerleyecek.Bu süreçte gelirlerinizi artırabileceksiniz. Paranızı giyim kuşama harcayacaksınız. Para  harcarken kendinizden geçmemekte yarar var. Unutmayın parayı kullanmasınız bilmezseniz geldiği gibi gider. Bu  hafta hayatınızdabeklenmedik bir aşk doğabilir. Sezgileriniz daha güçlü olacak .Kendinizi ödüllendirmek adına küçük seyahatler planlayabilirsiniz.

Aşk her zaman  yanınızda olsun .

İyi haftalar.

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...