12-19 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Share
image

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

Bu hafta  Akrep  burcun  bir  dolunay meydana  geliyor . Bu dolunay sizleri finansal konularda etkili olacak. Kredi  çekebilir ,  gayrimenkul gibi  bir yatırım planınız  varsa yapabilirsiniz.Maddi konulardaki sorunlarınız çözülmeye başlıyor.Mars geri hareketi devam ettiğinden dolayıda parasal bakımdan sıkıntılar yaşanabilir. Ailenizden maddi bakımdan destek görebilirsiniz.Aşk hayatınız bu aralar  sıkıntılı. Kendinizi  duygusal yönden gergin ve tedirgin hissedebilirsiniz.İlişkinizde  her şey sizin elinizde kendinizce ördüğünüz duvarları yıktığınızda aşkta mutluluğu ve huzuru yakalayacaksınız.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

Bu hafta Akrep  burcunda bir  dolunay meydana  gelecek..Bu dolunay ile çevrenizden her konuda destek alacaksınız. Ve böylelikle problemli  giden  ya da  zor olan  işler çözümlenecek. Bu hafta rahatlamak adına  bir  seyahat ayarlayabiliriz. İlişkilerinizde  yaşadığınız  gel gitlerde dolunay ile çözüme kavuşacak.Eğer yalnız iseniz  yeni  bir ilişkiye  başlayabilirsiniz.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

İkizler (21 Mayıs -21 Haziran)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydan  gelecek. Bu dolunay ile sağlığınız biraz daha dikkat etmeniz  gerekiyor.İş ile  ilgili  konularda önemli bir konuyu  sonlandırabilirsiniz. Eğer iş görüşmelerine gidiyorsanız bu dolunay  sizlere olumlu geri  dönüşler sağlayacak. Alacağınız kararlar duygusallıktan çok daha çok mantıklı ,akılcı olacak.Finansal anlamada hakettiğinizi alacaksınız. Bu  hafta  önünüze yeni fırsatlar çıkacak iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek .Bu dolunay ile eğer  bir partneriniz varsa romantik güzel anlar yaşamak için gayet güzel zamanlama. Eğer bir  ilişkiniz yoksa da ani oluşacak bir aşkın içinde kendinizi  bulabilirsiniz. Özel hayatınızı  ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklenmedik  tepkiler , ağır eleştiriler alabilirsiniz . Bu dolunay  döneminde yeni iş teklifleri  gelebilir. Yeni gelen iş teklifini değerlendirmekte yarar var.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydan  gelecek. Bu dolunay ile kendinize  çeki düzen vereceksiniz. Sorumluluklarınızın farkına varıyorsunuz. Ve kendinize  yeni sorumluluklar alacaksınız.Bu  dolunay zamanı  ailenizle zaman   ayırıp onlarla bir şeyler  yapmak için güzel bir hafta.Dolunay ile kendinizle olsun , kariyerinizle  ilgili olsun  yeni kararlar alacaksınız. Yer değişimi gibi bir durum söz konusu olabilir.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek .Bu dolunay ile kafanızı toparlamak  adına seyahatler planlayabilirsiniz.Yaşamınızda bir şeyleri  değiştirmek isteyeceksiniz.Ve bir şeyleri plana sokup harekete geçme  zamanı . Eğer  yeni bir iş ile ilgili biz  sözleşmeye imza atacaksanız iyi düşünmeniz gerek. Acele karar vermekten kaçının.Bu  hafta tek  başınıza kendiniz için bir şey yapın ve kendinizi  mutlu edin .

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydan  gelecek. Bu dolunay ile parasal anlamada  rahatlayacaksınız. Beklenmedik bir kazanç elde edeceksiniz. Finansal anlamda şans sizlerden yana olacak.Uzun vadeli kazançlarınızın artacağı  bir döneme  giriyorsunuz .Duygusal anlamada duygularınız  karışık olabilir kendinizi  yalnız hissedebilirsiniz.İlişkinizde oluşan sorunlar iyice tatsızlaşabilir , tahammülünüz kalmayabilir. Her iki tarafta empati  kurmalı ve alttan almaya özen göstermeli.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydan  gelecek. Bu dolunay ile ikili ilişkileriniz düzelecek. Yeni ciddi bir ilişkiye  başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda sizi sevindirecek  güzel haberler alacaksınız .Yeni bir iş  teklifi alabilirsiniz.Kendi hayatınızla ilgili önemli kararlar alma zamanı  geldi.Bu dolunay  dönemi akıllıca düşünüp mantıklı kararlar almak için güzel bir  hafta .İş yerinde daha  fazla  sorumluluk  alıp ,  özveri ile çalışacaksınız. Bu hafta gergin ortamlardan uzak  durmanızda fayda var . Gereksiz tartışmalar içine girmekten kaçının .

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek .Bu dolunay ile ruhunuzu baskı haline sokulmuş gibi  hissettirebilir.Dolunay etkisiyle kendimizi  depresyona girdiğimizi zannedebiliriz. Unutmayın bu çok geçici bir süre. Bu durumdan çıkmanın en iyi  yolu güzel bir yürüş yapmak. Yürüş rahatlamanızı  sağlayacak.

Finansal bakımdan ise ailenizden destekler alacaksınız.Uzun zamandan beri  ertelediğiniz işlerin başına geçmek için güzel bir  hafta .

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek .Bu dolunay sizlere  yeni bir aşkın  habercisi olacak . Hayatınıza uzun vadeli biri  girebilir .Bu aralar  kafanız dağınık olabilir , ara ara kendinizi  yalnız hissedebilirsiniz .Arkadaşlarınızla bir araya gelip  ciddi konular konuşulacak .İş  yerinde işlerinizi yetiştirmekte  zorlanabilirsiniz .Kazancınızı  artırıcı yeni bir projeye başlayabilirsiniz.Siz Oğlaklar bu dolunay sizden yana istediğiniz  her ne varsa  dua edin gerçekleşeceğini  göreceksiniz.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydan  gelecek. Bu dolunay ile iş ile ilgili olumlu beklenmedik gelişmeler oluşacak .İşsizseniz iş  bulabileceksiniz . İş konusunda şans sizden yana .Ailenizden de yapmak istediğiniz konularda güzel destekler alacaksınız .Kariyerinizi ilgilendiren  bir konuda önemli bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz .Bu hafta pek  duygulara  yer yok her şey mantık çerçevesinde gerçekleşecek.

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

Bu hafta Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek .Bu dolunay ile uzun bir seyahate  çıkabilirsiniz. Yaşamınızı  değiştirecek önemli bir  haber alabilirsiniz.Yeni bir işe başlayabilir ve bir yerden  miras gelebilir.Aşk hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak . Ani beklenmedik bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Bu hafta flört durumları söz konusu .

Hayallerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle,

İyi haftalar .

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...