14-20 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Share

Koç (21 Mart  – 19 Nisan)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak . Bu da oluyor ki siz Koç’lar için bu  hafta zorlayıcı  bir hafta  olacak . İlişkilerde  bozulmalar , zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ve ilişkilerinizi sorgulayacağınız bir hafta .Bu tutulma sizleri  promlemli zor ilişkilere itebilir.İş alanında farklı yollara yönelebilir yeni kararlar alabiliriz. Kararlarımızı alırken dikkatli olmalı ve iyi düşünmemiz gerekiyor . Yani bu  tutulma sizlere pek yaramıyor. Gergin ortamlardan kaçalım , sesimizi fazla yükseltmeyelim. Kazasız belasız bu haftayı atlatmaya bakalım.

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Siz Boğa’lar yanlış kararlar alabilirsiniz , kendinizi gergin hisedebilirsiniz . Gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir.Sağlımızla ilgili problemler yaşayabiliriz.İş ortamında bir takım değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimlere şans vermekte yarar var.

Arkdaş çevremizden her konuda destek alabileceğimiz bir  hafta.Kadınlarla ilişkilerinizde zorlanmalar sinir bozucu  durumlar oluşabilir.Bu tutulmayı en hafif hasarla atlatmanız için burcunuzun verdiği sakinliğinizi  korumaya devam edin.

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

İkizler (21 Mayıs -21Haziran)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak .Bu hafta genel olarak ilişkilerde zorlanmaların, sıkıntıların oluşabileceği bir hafta. Bu tutulmayla kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz ve yeni  girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bunları  gerçekleştirme aşamasındaysanız iyi düşünün , adımlarınızı akıllıca atın .Yaratıcılık gerektiren işlerde başarıyı yakalayabilirsiniz. Bu 15 gün boyunca kariyerinizle ilgli  olumlu gelişmeler olacak gibi gözüküyor. Aşktan yana şanslısınız ve sizler için sevgi dolu romantik bir hafta .Finansal konularda dikkatli  olmanız gerekiyor..Bütçeye dikkat.

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Bu hafta  aile , iş  ve yerleşim ile ilgili konuları etkileyecek .Yeni ev alma –satım konularıyla meşgul olabilirsiniz.Bu tutulma sizlerde endişe yaratabilir. Fazla düşünür halde kendinizi bulabilirsiniz. Kadınlarla ilgili ilişkilere dikkat etmek gerek . Bazı gerginlikler oluşabilir.Özellikle aile ile ilgli  konularda deneyi sağlamamız gerekiyor  ve  ortamı germemeye dikkat edin .Bu arada  bekar Yengeçler yeni birisiyle  tanışabilirsiniz. Gözümüzü dört açalım .

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Bu tutulma zamanı kafamızı boşaltmak kendimizle kalmak isteyebiliriz.Hafta başında da, bir hayli cesuruz.Enerjimiz oldukça yüksek olacak.İsteklerimizi kolayca dile getirebiliriz. Enerjinizi birisini veya  birilerini ikna etmek için  harcayabiliriz. Aslan’lar unutmayın içinizdeki gerçek olan  ,saf , zararsız duyguların devamlılığını karşınızdakine hissetirirseniz her şey istediğiniz  gibi olacağını  unutmayın.

Bu tutulma çevresel anlamda değişimin işaretçisi.Yeni bir karar  verebiliriz. Ama Mars geri hareketinden dolayı bu kararınızda biraz daha  dikkatli olmakta yarar var.Bu değişim yerleşim yerimizi değiştirmeyle ilgli. İş yerinde ki çalıştığınız insanlarla ya da  müşterilerinizle polemiğe girmekten kaçınalım .

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Bu tutulmayala kendi  kendinzi  sorgular halde bulabilirsiniz.İş konusunda ne yapamak istediğinizi , nerde olmak istediğinizi düşünebilirisiniz.İş konusunda düşünceleriniz de anlık değişimler yaşıyorsanız bu sizin zorlanmanıza sebep olacaktır.Ne istediğinzi  bilmek çok önemli ve  ani verilecek olan kararlardan kaçmanız gerekiyor. Bu hafta finansal konularda bir  hayli  sıkıntılı  durumdasınız. Riskli işlere girmeyin ve  harcamalarınıza dikkat edin .

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak. Bu tutulmayla ilişkilerimizde bir  hayli zorluklar yaşayacağız. Akrabalarımızl, ailemizle, partnerimizle bir  takım  huzursuzluklar oluşabilir.İkili ilişkilerde ani bitişler oluşabilir.Önlemler lamnız gerekiyor. Agresif hareketlerden kaçının. Bu hafta yersiz, nedensiz sinirlenebiliriz, ruh halimiz bozuk olabilir.İş konularında ise  çevrenizden yardımlar alcaksınız  ve işleriniz düzeliyor.

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Bu tutulmayla iş yerinde bir  hayli zorlanmalar , sıkıntılı  durumlar oluşabilir. Çok  yoğun olabilir ve  sabrımızı  zorlayacak  problemlerle karşılaşabilir sinirlerimize hakim olamayabiliriz.Stresi doruklarda hissedebiliriz.İş yerinde üstelerimizle tartışmaya  girmeyelim ve ego mücadelesine girmemekte  yarar var. Bu hafta aşk ve ilişkiler hoş etkilere sahip .Güzellikleri yaşayacağımız bir hafta .

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Bu tutulmada dostuklarımız arkadaşlık ilişkilerimiz testten  geçiyor. İyi olan bir arkdaşlığımız bozulabilir. Bu hafta kendimizi mutlu  etmek için  bir şeyler yapmak  isteyeceğiz.Hedeflerimize ulaşma isteğimiz artacak ve bunları elde edebileceğimizi göreceğiz Sadece dengeleri iyi kurmasını bilelim. Finansal konulara dikkat kimseye borç vermeyin ve hesaplarınıza  dikkat edin .

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

 

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak. Tutulma iş ve  kariyerimiz de oldukça  etkili olacak. Ve bu  etklier iyi  yönde gelişmeler. Yeni bir iş teklifi alabiliriz  ya  da yükselebileceğimiz bir durum oluşabilir. Ay tutulması  değişimlere işaret  ediyor bu değişimler  ilk  başta evet zorlayıcı olabilir  ama her zorluğun ardından rahatlayacağımız  günlerin  gelemesi yakındır, bunu unutmayalım.İş yerinde de üstlerimizle oluşacak probleri uzatmayalım ve  alttan alalım. Bu gerkinlikler ayın vermiş olduğu etkiler. Biraz daha  bu hafta sabır.

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Bu tutulmayla yakın çevremizle, akrabalarımızla  bir takım  gerginlikler oluşabilir.Farklı bir yerlere taşınmak isteyebiliriz. Ama Mars geri  hareketinden dolayı kararlarımızı  iyi düşünere almalıyız. İş  ve kariyerimizde iyi poziyonlara gelebileceğimiz etkiler içerisindeyiz. Dengeli davranalım ki her  konuda kazançlı çıkalım.Tutulmanın etkisiyle kendimizi agrasif hisedebilir ve sinirlermiz durduk yere bozulabilir. Derin derin nefesler alın kötülükleri uzakşatırın kendinizden .

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

image

15 Nisan ‘da bir ay tutulması var 15 gün boyunca etkili olacak . Tutulmanın yöneticisi Venüs Jüpiter ile kontakt halde olucak.Tutulmayla  birlikte maddi konular sorumluluklar alabilirsiniz. Finansal anlamda sıkıntılara yaşanabilinir. Bu  hafta alım satım işleriyle uğraşmamakta yarar var. Sağlığa da dikkat. Tutulmanın size tek yararı aşktan yana şanslı bir döneme girmeniz 

Gönlünüzdeki sevgiyi çevrenizdekilere vermeniz dileğile,

İyi haftalar.

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...