Apple Watch da Gerçek Oldu!

Share

Aylar süren spekülasyonların ardından Apple ilk giyilebilir teknolojik ürünü Apple Watch’u tanıttı.

image

İki boyutta ve birçok stilde satışa sunulacak olan Apple Watch, mesaj alıp gönderebilen, çağrıları kabul eden ve günlük sağlık ve fitness alanında kullancılara yol gösteren bir akıllı saat.

349 dolardan başlayan fiyatlarla 2015’in ilk aylarında satışa çıkacak olan Apple Watch, yeni tanıtılan iPhone 6 ve İphone 6 Plus’ın yanı sıra iPhone 5/5C/5S modelleriyle de çalışabilecek.

Apple’ın 2010’da tanıttığı iPad’ten sonraki ilk yeni cihaz kategorisi de akıllı saat oldu.

Apple’ın CEO’su Tim Cook Apple Watch’u “şu ana kadar ürettiğimiz en kişisel cihaz” olarak tanımladı.

image

Twitter, BMW ve Amerian Havayolları gibi uygulamaların yüklü geleceği Apple Watch, otomobilinizi park ettiğiniz yeri size söylemekten navigasyon gibi birçok kolaylığı da kullanıcılarına sunuyor.

Bir çoklarının iWatch ismiyle beklediği Apple Watch dikdörtgen şekilli ve iPhone 6’ların aksine sır olarak tutulması başarılı bir ürün olarak tanıtıldı. Metal, plastik ve deri kayışlara sahip olan Apple Watch’un 18-karat altın bir modeli de bulunacak.

image

Apple Watch tanırımında bir ayrıntı daha da dikkat çekti. CEO Tim Cook, iPhone tanıtımlarının ardından Steve Jobs’ın ikonik deyimi “one more thing” yani bir şey daha var diyerek Apple Watch’un sunumuna geçti.

You may also like...