Balık Burcunda Süper Dolunay

Share

image

9 Eylül 2014 Salı günü sabah saatlerinde Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dolunay haritasında Aslan burcu yükseliyor. Chiron’la kavuşumda olan Ay, Satürn’den güzel destek alıyor. Venüs ve Neptün arasında karşıt açının etkilerini hissediyoruz. Türkiye haritasında Uranüs’e çok yakın konumda gerçekleşecek olan Dolunay, şaşırtıcı ve radikal gelişmelerin gündeme gelebileceğini gösteriyor.

Her ay, Ay ve Güneş’in karşı karşıya gelmesiyle oluşan Dolunay evresi, duygularımızın ve enerjimizin en yüksek olduğu zamanlara işaret eder. Belirsizliğini koruyan çoğu şey Dolunayla birlikte görünür hale gelirken, verdiğimiz emeklerin karşılığını, başlattığımız girişimlerin sonuçlarını yine bu evrede alırız. Astrolojik burçların doğadaki dört elementten oluştuğunu çoğumuz biliriz. Dolunayın gerçekleştiği burcun elementi, Dolunay enerjisinin temasını belirler. Özellikle su elementi burçlarda, Dolunay’ın etkilerini daha güçlü ve yoğun hissederiz.

Balık burcu evrensel bilinçle ve manevi bütünlükle yakından ilişkilidir. Zodyağın son burcu olması onu önemli ölçüde özel kılar. Tüm burçların bütünlük algısı ve yaratıcının güçlü şefkati; Balık burcunda gizlidir… Koşulsuzca verilen değerler, saf ve gerçek sevgi, sonsuz affedicilik bu burcun temalarını oluşturur. Duygularıyla ve sezgileriyle hareket ettiği için zaman zaman dengesizlikler yaşayabilir. Bu burcun insanlarının en önemli özelliği, karşı tarafı rahatlatması ve huzur vermesidir. Enerjilerden çok kolay etkilenirler; negatif insanlar onların enerjisini aşağıya çekerken, pozitif insanlar ışıklarının parlamasına aracı olur…

Ruhsal ve manevi farkındalıklarımızın yüksek olacağı bu süreçte, yardımlaşma temaları ve duygusal paylaşımlar ön planda olacaktır. Kendi içimize dönebilir, yaşadıklarımızın muhasebesini yapabilir, kendimizi hayatın akışına kolayca teslim edebiliriz. Merak ettiğimiz herşeyin cevabını kendi içimizde bulabileceğimiz bu süreçte, rüyalarımız önemli mesajlar verebilir. Sanatsal konular, estetik değerler fazlasıyla ilgimizi çekebilir. Yaratıcılığımızı kullanarak başarılı çalışmalar ortaya koyabiliriz. Uyarıcı maddelere fazlasıyla eğilim gösterebileceğimiz bu süreçte, kontrolü sağlamamız önem kazanacaktır.

Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, sık sık fikir değiştirebiliriz. Olayları evrensel bir bilinçle ele alacağımız için, içinde bulunduğumuz durumu ve yaşadıklarımızı farklı açılardan görmeyi başarabiliriz. Konulara ciddi bir şekilde yaklaşabilir, kalıcı ve somut sonuçlara ulaşma gayreti gösterebiliriz. Ancak ilişkilerde gerçeklerden uzaklaşmaya, olayları görmek istediğimiz gibi algılamaya açık olabiliriz. Sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına, karşılaştığımız durumları zaman eşliğinde gözlemlememiz, hemen karar vermememiz önem kazanacaktır. Aksi takdirde kurban rolüne bürünebiliriz. Gerçekle yanlışı ayırt etmekte zorlanabilir, gördüğümüz yeni gerçekler karşısında belirsizlikler yaşayabiliriz.

Dilimiz, dinimiz, kişiliğimiz, karakterimiz birbirinden ne kadar farklı olursa olsun; hepimiz biriz ve hepimiz çok özeliz… Gördüğümüz herşeyin, tüm kainatın ve evrenin bizden bağımsız olmadığını, her insanın ilahi amaca hizmet ettiğini hiç unutmamamız dileğiyle…

Venüs Balık Kadınından sevgiler.

Miray Ertuğrul

Miray Ertuğrul

12 Şubat 1991 tarihinde doğdu. İstanbul Arel Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi’nden mezun oldu. 2012- 2014 yılları arasında, Türkiye’de Astroloji alanında bir çok ilke imza atmış olan Öner Döşer’in kurmuş olduğu Astro-Art Astroloji Okulu’nda Öner Döşer’den ve Barış Özkırış’tan Klasik & Batı Astrolojisi Temel ve İleriye seviye eğitimi aldı. Şu an ustalaşma projesine devam ediyor. İnsan Kaynakları tekniklerinde Kurumsal Astroloji’den yararlanmak istiyor. Kariyer hedefi; Türkiye’de Astroloji’nin kullanıldığı alanları genişletebilmek ve Astrolojiyi doğru bir şekilde tanıtabilmek. astroloji.pembeseker.com.tr moda bloğunda günlük ve aylık burç yorumları yazan, aynı zamanda Uzman Tv’nin Astrologları arasında yer alan Miray Ertuğrul, her gün gökyüzü durumuna göre moda ve sağlık önerileri sunuyor. Bireysel yazılarını Milliyet Blog ve mirayertugrul.blogspot.com.tr adresinden sevenleriyle paylaşıyor. Facebook ve Twitter sayfalarında Uranüsyen olarak bilinen Astrolog, özel danışmanlık veriyor. İlişkiler Astrolojisi, Psikolojik Astroloji ve İş Astrolojisiyle yakından ilgileniyor. Yıldızların hayat yolunu aydınlatan ve evrensel bilgiye ulaştıran ışığını, insanlara gösterebilmeyi hedefliyor.

You may also like...