Apple’ın 16 Ekim iPad Etkinliği Kesinleşti

Share

Geçtiğimiz hafta 16 Ekim 2014’te yapılacağı konuşulan iPad etkinliği, Apple’ın davetiyeleri yollamasının ardından kesinleşti.

image

“It’s been too long” başlığıyla duyrulan etkinlikte Apple’ın yeni jenerasyon iPad Air ve iPad mini modellerini tanıtması bekleniyor.

İki cihazın da iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’taki A8 işlemciler ve iPhone 5s’ten itibaren kullanılan Touch ID parmak izi sensörünü içermesine kesin gözüyle bakılıyor.

iPad’in ayrıca yine iPhone modellerinde popülerleşen altın rengini içermesi de etkinlikte tanıtılacak bir diğer detay olarak görülüyor.

Diğer beklentilerin yanında daha düşük bir ihtimal olsa da, uzun zamandır konuşulan 12.9” iPad modeli de, normal iPad ve iPad mini’nin yanında karşımıza çıkabilir. Hatta Microsoft’un Surface Pro’suna rakip olarak cihazın “iPad Pro” ismiyle ve OS X işletim sistemiyle gelme olasılığını da göz ardı etmemek lazım. Hatta bazı kaynaklara göre iPad Pro hem iOS hem de OS X ile bile çalışabilir!

16 Ekim’deki etkinliğin ardından tüm kullanıcılara sunulması beklenen OS X Yosemite’la birlikte iPad dışında yeni iMac’leri de görebiliriz.

image

Evet, iPhone etkinliğinin üzerinden fazla geçmedi ancak Apple’ın söyleyecekleri de görünüşe göre tamamlanmış değil.

16 Ekim’i bekleyip göreceğiz..

You may also like...