Samsung Galaxy S6 Söylentileri Başladı

Share

Geçtiğimiz aylarda düşüşe geçen Samsung’un gelir ve karları firmayı Galaxy Alpha ve Galaxy A serilerinde metal çerçeve ile daha üst düzey görünme gibi önceliklerini sorgulatmaya başladı. Buradan yola çıkılarak Project Zero olarak anılan Samsung’un en iyi S serisi telefonu Samsung Galaxy S6 hakkında haberler gelmeye başladı.

Altıncı jenerasyon Galaxy S amiral gemisinde boyutu henüz kararlaştırılmamış olsa da Quad HD (2560×1440) ekran olması bekleniyor. 16 ya da 20 MP kameranınsa Galaxy Note 4’tekine benzer özellik göstermesi ancak daha iyi düşük ışık performası sunacağı konuşulanlar arasında.

Ön kameraya geçecek olursak, Samsung Galaxy S6 selfie tutkunlarına büyük ihtimalle 5 MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera sunacak. Apple’ın iPhone 6’larda bile kurtulamadığı 16 GB’lık modellerin ise Samsung Galaxy S6’da kullanılmayacağı, hafıza kartı desteğine rağmen S6’nın 32 GB’lık modellerle başlayacağı tahmin ediliyor.

Son olarak 64-bit Snapdragon 810 işlemciyle çalışması planlanan Samsung Galaxy S6’nın tasarım sürecinin ilk aşamalarında bulunduğunun da altını çizmek lazım. Ancak söylentiler bir defa başaladığı zaman, sonu gelmek bilmez. Detaylar netleştikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Sammobile
Emre Kırtaş

You may also like...