20 Mart’taki Güneş Tutulması ve Yeni Ay Etkileri

Share

20 Mart Güneş Tutulması ve Yeni Ay etkileri bizeleri nasıl etkileyecebileciğine bakacak olursak : Tutulma ve Yeni Ay Balık burcunda gerçekleşiyor. Bu da bizleri biraz duygusal, hasas yapabilir. Ama Yeni Ay beraberinde güzel başlangıçları da getirir. Yeni bir tohum gibi yeni oluşumlar ve başlangıçlarıda beraberinde getirir.

İş hayatınızda yeni projelere yer verebilirsiniz.Güneş Tutulması da biraz daha içe dönük olabiliriz , geçmişi hatırlayabiliriz ve hayatta bazı gerçekleştirmek istediğimiz şeylerde zorlanabiliriz.Tutulma aynı zamanda hayallerimizi de uyarır. Güneş Tutulması kozmik bir enerji yayar ve birden gizli konular ortaya çıkabilir.

Burçlara Etkileri ;

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Güneş Tutulmasıyla: Gelişen olaylara farklı bir pencereden bakarız, bazı yapacağızmız şeyeler arasında kalırız hepsi birden olmaz yapacaklarımız sınırlıdır. Ara ara suçluluk hissine kapılabiliriz.Bu tutulmada düşünmeden ve bilinçsiz hareketlerden kaçınmalısınız.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Güneş Tutulmasıyla : Çevrenizdekilere kendinizi daha çok ifade edebilceksiniz ilgileri üstünüze çekebilirisiz. Bu tutulmada herkesten önce kendi eksikliklerinizi inceleyin , durumuzu gözden geçirin ve üzernizdeki olumsuzlukları dışarı yansıtmayın .Hedefelerinizi yeniden değerlendirin ve yeni stratejiler belirleyin.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Güneş Tutulmasıyla: Sizleri heycanlandıracak kariyer fırsatı doğabilir. Duygularınız dengesizleşebilir. Birisi hakkında birden şüphe içerisine girebilirsiniz şüpheden dolayı gösterebileceğiniz tepkiden kaçının sorun yaratmak yerine gerçek ,kesin olarak gördüğünğz her neyse ona tepki göstermek daha doğru olacaktır sizler için . Gereksiz streslerden kaçının ortada olan bir probleminiz yok .

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Güneş Tutulmasıyla: Yapacağınız çalışmalarda daha çok yaratıcılığınızı göstermek için fırsat bulabilirsiniz. Uzun vadeli planalrınız olabilir bunları gerçekleştirmekte zorlanabilir ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmak yerine aynı anda aynı şeyi yapmayın. Yavaş yavaş ama her şey isteiğiniz gibi olacaktır.Cesaretinizi kıracak bir şey yok . Kendinize ve çevrenize nazik olmayıda lütfen ihmal etmeyin 😉

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS )

image

Güneş Tutulmasıyla: Hayatınızda yapacağınız işle ilgili yada başka bir konuyla ilgili kafanızda ki projeyi çıkartma zamanı olacak. Projeniz için adım atabilirsiniz. İlişkinizde ise kıskanç olmasanızda bir güvensizlik doğabilir. Şunu unutmayın karşı tarafa kendi güven duygunuzu vermesezseniz karşı taraftanda bir şeyler beklemeyin . Güvenmek zordur ama kaybetmek çok kolaydır. Bu tutulmada ilk hissettirin sonra hissedin 😉

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Güneş Tutulmasıyla: Evlilik nişan kararı alabiliriz.Tutulmada biraz daha kendimizi her konuda korumaya almalı ve tedbirli olmaka yarar var.Tepkileri üzerinize alabilirsiniz ama yapacak bir şey yok kendinizi değiştiremezsiniz. Duygusal olarak biraz istikrarsızlıklardan dolayı da üzülebilirsiniz

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

Güneş Tutulmasıyla: Birlikte mühtiş bir iş teklifi alabiliriz.Düşünmeden bu iş teklifini kabul edebilirsiniz 😉 Tabi siz yinede şartlarınızı değerlendirin tabi ona göre kabul edin.Zihniniz biraz karışık olabilir. Yapacağınız çok şey olabilir ve ne yapacağınızı nerden başlayacağınızı bilememek sizi huzursuz etmesin . Tek yapmanız gereken sadece bir hedefe odaklanmak ilk onu gerçekleştirmek olsun. Doğru seçim doğru başlangıçla diğer istediklerinizi sırasıyla gerçekleştireceğinizi göreceksiniz paniğe kapılmayın Tutulmanın olumsuzluklarınından korunun.

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Güneş Tutulmasıyla : Sevdiğinizle güzel romantik zamanlar geçirmek için uygun bir zaman olacaktır.Hayatınıza birisini almak ve devamı için güzel bir tutulma aşk hayatınızda. İş hayatınızda da bu tutulma zorlayıcı bir projeyi beraberinde getirebilir Fırsattan istifade yaratıcılığınızı kullanın .Tutulmada ne yapman gerektiğine değil kalbinin ne dediğine de birazda bakmalısın.Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar da görünebilir.

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Güneş Tutulmasıla: başka sadece size huzur veren yere taşınabilirsiniz .Böyle bir imkanınız varsa değerlendirmek hiçte fena olmaz.Tutulmayla yapa yapacağınız değişimler bu seneyi etkileceyecek dikatli ve doğru adımlarla hareket edin. Kendinizi sinirli hissedebilirsiniz , kontrolünüz dışında da bazı olaylar meydana gelebilir.İyimser davranın ve kendinizi kontrol edin.Her şeyi daha iyi yapmak için uğraşmayın . Beynizi ve ruhunuzu kontrole alın .

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Güneş Tutulmasıyla : Kafanızı dağıtmak için güzel bir gezi planlayabilirsiniz.Mantıklı planlar yapmak için güzel bir dönem. Bazı beklenmedik değişimler , bazı işlerinizde gecikmeler oluşabilir. Ama olsun onlarda bi heycan. Genel olarak baktığımızda Tutulma sizlere iyi gelecek eğlencenize bakın ..

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT

image

Güneş Tutulmasıyla : Yeni iş teklifini alabilirsiniz , karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir bunu değerlendirmelisiniz.İyi bir iş güzel paralar 😉 Finansal bakımdan kazançlarınız artabilir. Kazancınızı artırmak için önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Ama sizler bu tutulmanın gazabına yinede uğramayın ve fazla harcamalardan kaçının .

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Güneş Tutulmasıyla: Gardırobunuzu yenileyabilirsiniz .Aynı zamanda tarzımızıda değiştirebiliriz .Değişikliğinizle çevrenizdekilere şöyle bir kendinize baktırmak neden güzel olmasın ki  Tutulmanın yaydığı güzel kozmik güçten yararlanın hayatınızda önemli olan çözülmemiş sorunlara yardım edecektir ve rahatlayacaksınız.Kabuğunuzdan çıkacak ve yenileneceksiniz.

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...