Jeremy Clarkson, Top Gear’dan Resmen Ayrıldı

Share

Yapımcısı ile kavga ettikten sonra açığa alınan ünlü Top Gear sunucusu Jeremy Clarkson’ın BBC ile yolları ayrıldı.

Clarkson_c

Top Gear’ın 4 Mart’ta Surrey’deki çekimleri sonrasında yaşanan olay sonrasında yapımcı Oisin Tymon’un herhangi bir kışkırtma olmadan Clarkson’un önce sözlü sonra da fiziksel saldırısına hedef olduğu belirtildi.

Saldırı araya girenler tarafından önlenirken Oisin Tymon’ın karşılık vermediği, bağırış ve hakaretlerin ise oteldeki ziyaretçilerin kaldığı odalardan ve restorandan da duyulduğu belirtildi.

Yüzünde şişlikler ve dudağında kanama olan Tymon, saldırının ardından acil servise gittiği söylenirken Jeremy Clarkson’ın mail ve telefon yoluyla özür dilediği, ayrıca olayı BBC’ye bildirenin de Jeremy Clarkson’ın kendisi olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz hafta Top Gear izleyicileri Jeremy Clarkson’ın programa geri alınması için 1 milyon imza toplamış, imzalar programın gizemli sunucusu Stig tarafından bir tank ile BBC’ye getirilmişti.

Olay sonrası son kararını veren BBC, Jeremy Clarkson’la olan kontratı yenilememe kararı aldı.

Kaynak: BBC

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...