Nisan 2015 Burç Yorumları

Share

image

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

Siz Koç’lar Nisan Ayınına biraz özgüven eksikliği ile başlayabilirsiniz ama sizler şunu  unutmayın güçlüsünüz . Kendinizden her zaman hoşnut olmalısınız. Bunu başardığınızda hiç bir eksiklik hissetmeyeceksiniz.Bir plan yaparak  bu  güzel Ay’a başlayın ve ayrıntılara takılmayın . 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bu Ay hem kişisel hemde  ilişkilerde güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.4 Nisan da ki tutulmayla birlikte ilişkileriniz testten geçecek iş ve ya aşk.Aşık olacaksanız bilin ki  biraz mücadele gerektirecek. Neyin doğru karar olup olmadığına karar verebilirsiniz. Tutulma çünkü  Terazi Burcunda. Ancak iş yerinde sorumluluklarınızın bilincinde olun ve başkalarının fikirlerini de önemsemeniz gerekiyor problem çıkmaması  adına .Malüm bu Tutulma dengeleri bozabilir.10 Nisan – Mayıs arası sevginizi  çevrenizdekilere gayet güzel aktaracaksınız. Ruhunuzu  sevgiyle onarma zamanı : ).18 Nisan ‘da Yeni Ay meydana gelecek ve bu süreci çok iyi  değerlendirmelisiniz. Neyi  yaşamak istiyorsanız  hayatınıza  ait  adımları  atma  zamanı .Hiç  kimsenin hiç bir olayın sizi yolunuzdan  döndürmesine izin vermeyin. Ay sonlarına  doğru  finansal konularda biraz dikkat etmelisiniz fazla  açılmasanız iyi olur.

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

Siz Boğa’lar  Nisan Ayına güzel bir  adımlarla başyabilirsiniz. İşleriniz yoluna girmeye Nisan Ayı ile birlikte  başlıyor olacak. . 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bazı sırlar açığa çıkabilir ve  siz bunları zor  yoldan öğrenebilirsiniz. Öğrendikten sonra ilk etap biraz bozulabilirsiniz. Ama gerçekler sizlerin rahatlamasını  sağlayacaktır.Bu dönemde işleriniz yolunda gidecek huzrunuz  yerinde olacak ve sanatla uğraşıyorsanızda güzel fikirlerinizi  hayata geçirebileceksiniz.11 Nisan’dan itibaren kazançlarınızda artışlar olacak . Adeta  para akacak. İkinci bir gelir  akışı keşfetme zamanı 😉

18 Nisan’da ki Yeni Ay ile sizi rahatsız eden konuları  düşünecek ve bundan sonraki adımlarınızı ona  göre atacaksınız. Yeni Ay’ı  isteklerinize  odaklanarak  geçirmeniz sizler için faydalı olacak.Ay sonunda düşüncelerinizi çevrenize daha  rahat aktarabiliceksiniz. Aktardığınız  düşüncelerinizin teker teker size olumlu bir şekilde geldeğini görebilirsiniz.

 

 

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

Siz İkiz’ler Nisan Ayının ilk günün de içinizde   daha  fazla  sosyal olma istiği uyanacak Ve enerjinizi çevrenizle  gayet güzel paylaşacaksınız. Olumlu  sonuçları  beraberinde getirecek.İşinize  de odaklanmış olarak  başlayak ve başarıyı elde edeceksiniz. takılmayın . 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Aşk  haytınız ise  hassas bir  dönemden geçecek. Dengeleri iyi  sağlamanız gerekiyor.Gergin ortam oluşmaması  için dengeyi sağlamak  önemli olacaktır.

11 Nisana – 7 Mayıs arasında kendiniz için yenilikler yapın .Tarzınızı  değişitirn , bayanlar kendinizi  iyi  hissetmek adına hoş bir makyaj yapın çıkın gidin  bir yerlere  ya da fazla abartmadan biraz kendimizi şımartmak  adına alışveriş  çılgınlığı  hiçte fena olmaz.Fiziksel görünümdeki  değişiklikler için güzeş zamanları  değerlendirin  ve  kendinize ufacık mutluluk verin.18 Nisan Yeni Ay ile  daha da  sosyaleşeceksiniz  yeni  dostlar  kazanma zamanı olacak sizler için .Yeni  Ay hayallerinizin birini  gerçekleştirmek için sizlere yardım edebilir.. İlk  umut edin sonra plan yapın . Umutlarınız olduğu  sürece her şey mümkün ve bunu  gerçekleştir.

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Siz Yengeç’ler Nisan Ayının ilk gününe utangaç tavırlar sergileyerek karşılıyorsun ve birisi  tarafından korunmuş olmakta sizi rahatlatacak. 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bu tutulma daha çok aile içinizi etkileyecek.Huzuru ve sükuneti isteyceksiniz. Önemli bir  karar alacaksanız  tüm koşuşları  değerlendirmelisiniz. İlişkiler  her türlü uyum çok önemli. Yani içsel ve  dış çevremizdeki uyumlar. 7 Nisanda iş ortağınızla ya  da olabilecek gibi kişiden uzak durmakta yarar var dikkatli olun  bir takım yalanlar can sıkabilir.11 Nisan’da,  partnerinize ayrı bir zaman ayırıp  güzel vakit  geçirmek için gürültüden , karmaşadan uzak bir yerlere gidip zamanınızı  en iyi şekilde değerlendirin. Ruhlarınızı pozitif enerjiyle , aşk ile  şarj edin .Yalnız  olan siz Yengeçler 7 Mayıs’a kadar kim bilir  hayatınıza yeni biri  girebilir. 18 Nisan’daki  Yeni Ay’da yeni bir işe adım atmak için  ideal bir dönem. İstediğiniz her  neyse peşinden gidin . Yeni  Ay bir  güzellik  yapabilir ; )

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS )

Siz Aslan’lar Nisan Ayına sakin bir enerjiyle giriyorsun ve biraz duygularının karşısında sakin kalacaksın. 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Kardeşlerinizle bir takım problemler yaşaybilirsiniz gergin koşullar doğabilir .Nisan Ayının ilk günlerinde sabrınız  zorlanabilir , sinirler bozulabilir. Zor olsada biraz daha sakinliğinizi  korumalısınız. Gelip geçici olacak gerginlikler için sinir bozmaya değmez. Baksanıza 11 Nisan – 7 Mayıs arası ne güzel dostluk ilişkileriniz gelişecek , daha çok  sosyal olacaksınız , bol eğlenceli bir  dönem sizi bekliyor olacak. Bu evrede hayatınıza  birisini almak içinde ideal  bir  dönem . Arkdaşınız  birisiyle tanıştırmak isterse sizi  o kişiyle  tanışabilirsiniz.;) 18 Nisan’da ki Yeni Ay ile istediğiniz bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarın .

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Siz Başak’lar Nisan Ayına adeta  kendinizi yenilenmiş olarak hissederek merhaba  diyeceksiniz.Enerjiniz yerinde olacak.Bu  enerjide yararlanıp hedeflerinize ulaşmak adına  güzel planlar yapabilirsiniz.

4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Finansal bakımdan gelirlerinizde bir artık olabilir ama bu tutulmada gelir kaynağı kaybedebilirsinizde. Bütçenizi bu  dönemde ayarlamanızda fayda var .İyi  ayarlarsanız parasal bakımdan sıkıntı içerisine  girmeyeceksiniz.11 Nisan’dan 7 Mayıs’a kadar  sizleri parlak bir  dönem bekliyor. Kariyerinizde adım adım ilerleyceksiniz. Patronunuzdan zam  istemek için ideal  bir dönem.Ek bir gelir  akışı için yeni planlar yapabilirsiniz.Nisanın ortalarına  doğru  ailenizle birlikte olmaya çalışın onalara zaman ayırın.

18 Nisan ‘da ki Yeni Ay ile paranızdaki kontrol  tamamen sizde olacak. Yatırım gibi planlarınız varsa bu  Yeni Ay2ı  değerlendirin .

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

Siz Terazi’ler Nisan Ayının ilk gününde kendizi enerji dolu hisedeceksiniz  eğlence modunda olacaksınız. 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bu  tutulma kargaşayı  beraberinde getirecek.İlişkilerinizin boyutuna

bakıp ona  göre kararlar alacaksınız.Hayatınızdan  neleri çıkartıp çıkarmak istediğinizi göreceksiniz.11  Nisan itibariyle  kazançlarınızı  iyi değerlendirmelisiniz. Planınız  varsa kazancınıza bakmalısınız.

18 Nisan’da ki Yeni  Ay ile birlikte ilişkileriniz düzelmeye  başlayacak. Yeni  güzel  başlangıçlar yapabilirisiniz. İşiniz ile  ilgili bir  ortağa  ihtiacınız varsa bulmak için idealdir.

Nisan’nın sonunda  tamemen yenileniyorunuz ve özgürlüğünüze kavuşuyorsunuz.

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

Siz Akrep’ler Nisan Ayının ilk günü rahatlamış ,  bedenimiz arınmış olarak merhaba diyeceksiniz. Her şeyi  yönetebilir durumda  konuya  hakim ve problem  çözücü olarak ilk güne başlayan burçlardan biri sizlersiniz.

4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Tutulmanın etkisiyle  gergin  ortamlar oluşabilir. Bazı  canınızı  sıkan  haberler alabilirsiniz.Bu tutulmayı biraz daha sıkıntısız  atlatmak adına her konuda tedbirli ve  dikatli  olmamızda yarar  var. 11  Nisan – 7 Mayıs arası parasal  bakımdan rahatlayacaksınız.Yatırım yapabilir yatırım için bir yerlerden  destek gelebilir. Her türlü  prasal bakımdan kazançlı olacağınız  bir  dönem olacak. Elinize geçen , size  sunulan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Nisan ortasında birisiyle  tanışabilirsiniz ilk etapta önemsemediğiniz fakat  sonrasında işin birden ciddiye bindiğinde güzel  bir aşk  doğabilir. Bazen karşı tarafa  minik bir şans vermek  gerek . Küçücük bir şans  bakarsınız  dünyanız olmuş. 😉 18 Nisan’da Yeni Ay ile güzel bir projeye adım atabiliriz.İş yerinde pozisyonumuz  değişebilir. Başlangıçlara yeniliklere imkanlar verin. Yeni bir  başlangıç var olmayanı yaratmaktır. Sihir sizsiniz 🙂

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

Siz Yay’lar Nisan Ayına odaklanma  problemiyle  başlayabilirsiniz. Ama bu normal  bir  durum haliyle bahar ekileyebilir.

4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bazı sırlar açığa çıkabilir.Bu tutulmada hayatımızdan bazı kişileir çıkartabiliriz.

Bazı durumlarda gitmeyi  tercih edebiliriz.Bir kapı kapanmış gibi gelebilir. Ama sakın sıkıntıya kapılmayın . Kapanan  her  kapı yeni başlangıçları getirir. Hayatınızda size  daha uygun olan yenilikler  doğacaktır. Tutulmayla bizlere olumsuz  gibi gelen giden şeyler aslında. Yenilikler  getirecek.İzleyin ve görün : )

11 Nisan – 7 Mayıs arası hayatımızda da nerdeyse  her şey  yolunda gidecek. Güzel bir birlikteliğe  adım atabilirsiniz.Kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve iş  konusunda birsinin  desteğini  alabilirsiniz.18 Nisan Yeni Ay ile sevgilinizle  romantik zamanlar geçirmek için harika bir dönem . Aşkı yanı başınızda  hissedeceksiniz. Ayrıca bir projeye  başlamak istiyorsan ay sonun a kadar bu  dönemi  güzel  değerlendirmelisin . Başarı sizlerden yana.;)

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

Siz Oğlak’lar Nisan Ayına işlerinize kordine olmuş bir şekilde planladığınız  gibi  başyacayarak merhaba  diyeceksiniz. 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bazı sırlar açığa çıkabilir. Tutulmada kariyerinizle ilgili değişiklikler ve  ara  ara  zorlanmalar oluşabilir.Aile içindeki  fevri hareketleirmizden kaçınmamız gerekiyor. İşinizle ilgili kariyerinizde size  yardımı okunacak kişilerden destekler alabilirsiniz.11 Nisan – 7 Mayıs  arasını  iyi değerlendirin. Ruhsal karışıklıklarınızdan kurtulma zamanıda geldi artık. Rahatlamaya ve olayları akışına bırakın.

Sevginizi  karşı tarafa aktarmaktan çekinmeyin ki gelen sevgiyle bedeniniz  rahatlasın . Bunu 18 Nisan’da oluşacak Yeni Ay ile gereçkleştirmeye çalışın .Yeni  Ayda aile içi konular gündemde olacak . Güzel  haberler sizleri  bekliyor olacak.

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

Siz Kova’lar Nisan Ayında daha çok  mükemmeliyetçi olacaksınız. Fakat bunun içinde işinizde biraz daha  titiz olmalısınız , detaylara dikkat etmelisiniz. Daha fazla  araştırma ve  çaba sarf etmeliyiz. 4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Bu tutulmada çevrenizdekilerle iyi  geçinmeye çalışıp  daha çok ılımlı olmaya çalışmalısınız.Gergin ortamlar oluşabilir, arkanızdan dönen bazı olaylar su yüzüne  çıkabilir.11 Nisan – 7 Mayıs arası  aşka  dair  yeni  adımlar  atabilirsiniz. Aşk kapınızda olacak. Fırsatları  değerlendirin. Daha  sonra aşkın ,  aşkınızın  tadını  çıkartın .18 Nisan ‘da ki Yeni Ay ile bir şeylerin tohumlarını atma  zamanıdır  , berkettir. Bebek sahibi olmak için ideal  dönemlerdir. İşinizde  yeni  bir  projeye  başlayacaksanız koşullarınızı iyi değerlendirip   imzalarını  atabilirsiniz. Yeni  bir  araba  almak istiyorsanız  da bu dönemde almak için  uygun.

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

image

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

Siz Balık’lar Nisan Ayına daha  önce sizi zorlayn , çıkmaz sokan problemlerden arınarak merhaba diyorsunuz.

4 Nisan Terazi burcunda huysuz bir  Ay tutulması olacak bu  genel olarak ilişkileri  zorlayacaktır.Siz Balıklar daha  çok  parasal bakımdan sıkıntıya gireceksiniz. Bir  takım para yüzden problemler oluşaabilir.

11 Nisan -7 Mayıs arasında huzura  kavuşacaksınız, her şey  yolunda gidecek.Evde ailenizle mutlu zamanlar geçireceğiniz bir  döneme gireceksiniz. Bu  aralar nişan , evlilik , bebek haberleri alabilirsiniz veya  sizde çevrenizdekilere böyle ani güzel  haberler verebilirisiniz.Venüs İkizler Burcundayke  böyle süprizleir  doğurabilir.

18 Nisan Yeni Ay sonrası .şans yanınzda olacak ve finansal bakımdan kazancınız aratacak belkide zam  alabileceksiniz. Yeni Aydan hemen sonra kazancınıdaki  artışları ve işiniz ile  ilgili olumlu gelişmleri  daha çok  görebileceksiniz.

Hayata dair güzellikleri kucaklayacağınız,

Baharın çiçekleriyle süsleyeceğiniz güzel bir bahar sizlerin olsun..

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...