THY Milano-İstanbul Uçağı Havada Alev Alıp Acil İniş Yaptı

Share

Türk Hava Yolları’nın uçağı Atatürk Havalimanı’na inişe hazırlanırken motoru alev aldı.

tk-737-8f2-tc-jfh

Milano-İstanbul seferini yapan TK1878 sefer sayılı TC-JPE kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçak acil iniş yaptı. İniş sırasında uçağın kanadının yere sürttüğü kaydedildi.

DHMİ itfaiye ekipleri uçağa anında müdahale ederken uçağın iniş yaptıktan sonra yan yattığı belirtildi.

Acil iniş sebebiyle de bazı uçaklar inişini gerçekleştiremedi ve başka havalimanlarına yönlendirildi.

Bu arada motoru alev alan uçağın dün kokpit camı çatlayan uçak olduğu ortaya çıktı. Frankfurt-İstanbul seferini yapan TC-JPE kuyruk tescilli uçağın kokpit camında çatlak meydana gelmiş, uçak düşük irtifa ile uçuşunu tamamlamıştı.

İşte uçağın acil iniş görüntüsü:

Kaynak: Airport Haber

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...