İkinci Royal Baby bir kız ve o, kameralar karşısında!

Share

Doğum için bu sabah saatlerinde hastaneye kaldırılan İngiltere Düşesi Kate Middleton’un bir kız çocuğu dünyaya getirdiği açıklandı.

CEBEhQqW0AEwPXd

İngiltere saatiyle sabah 6:00’da hastaneye kaldırılan Kate Middleton’un dığumunun 8:34’te gerçekleştiği açıklandı.

Geçtiğimiz hafta bir etkinlikte konuşan bebeğin dedesi Prens Charles, kız torun istediğini söylemişti. Yeni bebek, Prens Charles, Prens William ile abisi Prens George’un ardından taht sırasında dördüncü sırda yer alırken, amcası Prens Harry’i bir sıra daha geriye itti. Bebeğin doğumunun ardından başlayan isim tahminlerinde ise Prens Willaiam’ın annesi Diana’nın adı önde gidiyor. Yeni prensesin doğumu Buckingham Sarayı’ndan geleneksel şekilde duyruldu: Britain Royal Baby Ayrıca yeni Royal Baby, kraliyet denizcileri, BT kulesi ve metro istasyonları gibi pek çok yer tarafından halka ilan edildi:

İlerleyen saatlerde Prens William, oğlu Prens George’u, yeni kardeşini görmeye getirdi:

Yeni doğan prenses, TSI 20:20 civarında ilk kez ailesiyle birlikte kameralar karşısına geçti:

Yeni prensesin ismi 04.05.2015’te Kensington Palace tarafından “Prenses Charlotte Elizabeth Diana” olarak açıklandı.

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...