F1 2015 Sezonu Yayın Hakları Digiturk-Lig TV’ye Geçti

Share

Türkiye’de 2015 sezonunun ilk yarışları tek tek anlaşılarak Tivibu tarafından verilen F1 (Formula 1) için yıllık anlaşma Digiturk’ten geldi.

f1-2015

Firmadan yapılan açıklama şu şekilde:

9 Mayıs’tan itibaren dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından Formula 1 LİG TV 2 ve LİG TV 3’te olacak.

14 Mart’ta Avustralya GP’si ile başlayan 2015 sezonu, bu hafta sonu koşulacak İspanya GP’sinden itibaren Digiturk’te!

Sezon sonuna kadar sırasıyla Monako, Kanada, Avusturya, Britanya, Almanya, Macaristan, Belçika, İtalya, Singapur, Japonya, Rusya, ABD, Meksika, Brezilya ve Abu Dabi GP’leri olmak üzere toplamda tam 16 yarış Türkiye’deki motor sporları sevenlerle LİG TV ekranları aracılığıyla buluşacak.

9 Mayıs Cumartesi TSİ 15.00’te başlayacak sıralama turları ile 10 Mayıs Pazar TSİ 15.00’te başlayacak İspanya GP’si, Barcelona/Katalunya Pisti’nden canlı yayınla LİG TV 2’de olacak.

Bugüne dek sayısız efsane sporcu yaratmış organizasyon tam dünya çapında 530 milyon izleyici tarafından takip edilmekte. Bu sezon da, diğer sezonlarda olduğu gibi birçok yıldız pilot ve marka şampiyonluk için kıyasıya yarışacak.

Peki Formula 1 yayınları için Digiturk ve Lig TV aboneliği için ne ödemeniz gerekli?

Digiturk ile yaptığımız görüşmelerde Formula 1 yayınları için izleyicilerin Spor Extra paketine üye olması gerektiği açıklandı.

Spor Exrta paketinin üyelik ücretleri ise şöyle:

12 aylık kullanım sözüne
İlk iki ay: 6.5 TL
3-12. ay: 13TL

Kullanım sözü vermeden
Aylık 20 TL

Digiturk Play
Ayrıca izleyiciler, Formula 1 yayınlarını internet üzerinden yayın yapan Digiturk Play platformundan da takip edebilecekler. 9.99 TL’ye satılan Digiturk Play Premium paketi, Formula 1 yayınlarını da kapsayan bir içeriğe sahip.

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...