Game of Thrones Haritasını Birde Google Maps İle Görün

Share

George R.R. Martin’in kurgusal Game of Thrones evreni Westeros’u kitaplarında ve internette çok gördük.

Peki Game of Thrones için daha aşina olduğumuz bir harita şekline ne dersiniz? Mesela Google Maps’e?

Game of Thrones harita 1

Reddit’ten bir kullanıcının yayınladığı harita, herhangi bir spoiler içermediği gibi, Game of Thrones dünyasını Google Maps tanıdıklığında bize ulaştırmayı hedefliyor.

Ancak buna rağmen, gerek fazla yaklaşılamaması, gerekse de interaktif olarak size karşılık verememesi sebebiyle daha detaylı alternatiflere yönelmeniz, kısa bir süre içerisinde kaçınılmaz olacaktır.

buzun ve atesin haritasi

Mesela Buzun ve Ateşin Haritası gibi.

Kaynak: Mashable

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...