Game Of Thrones Starı Reklamda

Share

Dünyanın en büyük otel şirketi Wyndham Hotel Group, çığır açacak yeni sadakat programı Wyndham Rewards’u tüm dünyada, milyonlarca dolara mal olan entegre pazarlama kampanyasını başlatarak tanıttı. Kampanyanın sloganı ise “You’ve Earned This” yani Sen Bunu Hak Ettin…Wyndham

Wyndham Rewards, People Ideas & Culture Grup Şirketi CY&N by PI&C ortaklığıyla tasarlanan ve hazırlanan; “Game of Thrones” ve “Force Majeure” yıldızı Kristofer Hivju’nun rol aldığı eğlenceli televizyon ve radyo spotlarının, dijital medya ve dünya çapında 7 bin 500’den fazla otelde bulunan basılı malzemelerin yer aldığı yeni kampanyaya 100 milyon ABD Doları yatırdı. Wyndham Rewards kampanyayı kutlamak için, üyelerin her bir geçerli konaklamalarında 3000 puan kazanabileceği bir yaz promosyonu başlatıyor.

Zaman üstü bir karakterin modern ve renkli bir yorumu olan ve Hivju tarafından canlandırılan “Wyndham Rewards Wyzard”, kendi sembolü mavi dumanların içinde büyülü bir şekilde ortaya çıkarak üyelere seyahatleri boyunca ödüller dağıtan, insana güç katan ve iyimserlik aşılayan bir karakter. Wyzard, sunumları aracılığıyla, bu yeni programın basitliğini ve kolaylığını ete kemiğe büründürüyor ve kampanyanın temelinde yatan sloganı vurguluyor: “You’ve Earned This” yani Sen Bunu Hak Ettin.

Kaynak: İHA

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...