Hayat, Yanlış Bir İş İçin çok Kısa

Share

Sabah akşam ev ve iş arasını söylene söylene arşınlıyoruz hepimiz. Ve çoğu insan da işinde mutsuz. Mecburiyet ve sorumluluklar her sabah istemeyerek de olsa herkesi o masanın başına oturtuyor.

hayat yanlis isler icin cok kisa (1)

Tam da bu noktada, Berlin’de Scholz & Friends isimli ajans, “Life’s too short for the wrong job” yani “hayat, yanlış bir iş için çok kısa” sloganını ortaya atıyor.

Bu çalışmanın amacı elbette makinelerin arka planında dar alanlarda mutsuz bir şekilde çalışan kişiler olduğu fikrini aşılamak.

Afişler ATM, paralı müzik kutusu, kahve makinesi gibi otomatik çalışan makinelere yapıştırılan insanların oldukça yorgun ve mutsuz oldukları gözlerden kaçmıyor.

Belki hayatta nerede durmak istediğimizi tekrar düşünme zamanı gelmiştir değil mi?

İşte afişlerin tamamı:

hayat yanlis isler icin cok kisa (7)hayat yanlis isler icin cok kisa (6)hayat yanlis isler icin cok kisa (5)hayat yanlis isler icin cok kisa (4)hayat yanlis isler icin cok kisa (3)hayat yanlis isler icin cok kisa (2)hayat yanlis isler icin cok kisa (11)hayat yanlis isler icin cok kisa (10)hayat yanlis isler icin cok kisa (9)hayat yanlis isler icin cok kisa (8)

Kaynak: Ünimetre

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...