One World Trade Center’ın Hızlı Çekim Yükselişi

Share

11 Eylül saldırıları sonrası yıkılan New York – Manhattan’daki Dünya Ticaret Merkezi İkiz Kuleleri’nin yerine One World Trade Center binası açıldı.

world-trade-center

2004 yılının Ekim ayında başlayıp 2015’in Mayıs’ına kadar olan süreçte yüzlerce hatta binlerce One World Trade Center fotoğrafı çekildi ve aynı açıda olanlarla muhteşem bir hızlı çekim video’su hazırlandı.

Binanın inşaatı sırasında Earth Cam tarafından aşama aşama yayınlanan video’lar, dünyanın üçüncü en uzun binası ünvanını da ele geçiren One World Trade Center’ın bitişiyle beraber tamamlanmış oldu.

İşte 11 yıla yayılan One World Trade Center’ın inşaat manzarasının yaklaşık 2 dakikadaki hızlı çekimi:

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...