Kılıçdaroğlu’dan Bahçeli’ye: Hükümet Kuralım Başbakan Sen Ol

Share

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli’ye sürpriz bir koalisyon önerisinde bulundu.

kilicidarogludan-bahceliye-koalisyon-icin-surpriz-oneri

MHP’nin, olası HDP desteği sebebiyle sıcak bakmadığı CHP koalisyonu için Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Birlikte hükümet kuralım, Başbakan sen ol” çağrısı yaptı.

Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek’in haberine göre Kılıçdaroğlu, MHP’nin çözüm süreci konusundaki katı tutumuyla HDP’nin desteğini nasıl alacağı yönündeki soruya da “Türkiye’nin dünya kadar sorunu var. Bunların çözülmesi lazım. Siyaset sanatı da çözüm üretme sanatıdır” yanıtını verdi.

CHP, MHP ve HDP’nin seçim vaatleri içinde ortak noktalar da bulunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, ortak unsurlar üzerinden Türkiye’deki sorunların çözümüne yönelik çok önemli adımlar atılabileceğini söyledi.

Kaynaklar: T24, Hürriyet

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...