Taylor Swift, Apple Music’te Var mı Yok mu?

Share

Sevilen sanatçı Taylor Swift, geçtiğimiz günlerde Apple Music’te neden yer almayacağını açıkladı.

taylorswift1

Apple’ın online müzik servisi Apple Music’in ilk üç ay ücretsiz olduğu dönemde sanatçılara hiçbir şey ödemediğini açıklayan Taylor Swift bu durumun kendisi gibi sanatçılar için farketmese de, geçimini yeni yeni sağlayan sanatçı, grup ve yazarlar için kabul edilemez olduğunu söyledi.

Apple’ı, yeni bir değerlendirme yapmak için çok geç değil diyerek de açık kapı bırakan Taylor Swift, sanatçılar nasıl ücretsiz iPhone istemiyorsa Apple’ın da ücretsiz müzik istememesini tavsiye etti.

Bunun üzerine Apple yöneticisi Eddy Cue, Apple’ın ücretsiz dönemde de sanatçılara ödeme yaptığını hatırlatan bir tweet yayınladı.

İki tarafın bu hamleden sonra anlaşması bekleniyor.

Taylor Swift geçmişte bir diğer online müzik servisi Spotify’dan da şarkılarını geri çekmişti.

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...