Taylor Swift, Apple Music İle Anlaştı

Share

Apple Music’in üç aylık deneme süresince teknoloji devi Apple’ın müzisyenlere para ödememesi sebebiyle Taylor Swift’in şarkılarını platformdan çekmesiyle başlayan tartışma tatlıya bağlandı.

Genç şarkıcı Taylor Swift’in çağrısına ilk cevap veren Apple yöneticisi Eddy Cue, “Apple Music, kullanıcının deneme süresinde de müzisyenlere ödeme yapacaktır. Apple daima müzisyenlerin telifinin ödendiğinden emin olacaktır. Seni duyduk Taylor ve indie sanatçıları. Sevgiler, Apple.” açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamanın üzerine Taylor Swift de Twitter hesabından şu açıklamaları yayınları:

“Hafta içerisinde yaşanan olayların ardından 1989 albümümü Apple Music’e koymaya karar verdim ve bundan mutluyum. Apple’ın kararı ayrıca sadece bana özel de değil. Albümümü online müzik platformlarında yer almasından ilk kez iyi hissettim. Teşekkürler Apple.”

Taylor Swift daha önce de Apple Music’le benzer bir hizmet sunana Spotify ile sorunlar yaşamış ve şarkılarını platformdan geri çekmişti.

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...