Arda Turan Barcelona’da

Share

Türk futbolcu Arda Turan’ın İspanyol devi Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Barcelona’nın Arda Turan için takımı Atletico Madrid’e 34 milyon dolar bonservis bedeli ödeyeceği belitilirken transferin toplam bedelinin 41 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Ancak Barcelona’nın transfer yasağı sebebiyle Arda Turan 2016’nın ocak ayından önce bu takımda oynayamayacak.

Arda’nın takıma katılması, Barcelona’nın resmi Twitter hesabından da duyruldu:

Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, transfer sonrası şu açıklamalarda bulundu: “Şu an bende heyecanlıyım çok mutluyuz anlatılmaz. Arda dünyanın en büyük kulübüne transfer oldu. Bu gurur anlatılmaz. Arda turan artık resmen Barcelona’da. Detaylara girmek için erken. İmzatı attık diğer detayları sonra açıklayacağız. Arda imza töreninden sonra konuşacak. Şu an Arda ile birlikte İstanbul’dayız. Arda çok mutlu. Bunlar inanılmaz duygu. Arda Türkiye’nin en pahalı transferi oldu. Benimde bir emeğim varsa transferde ne mutlu bana”.

Arda Turan transferi sonrası en dikkat çeken açıklamalardan biri de eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan geldi. Arda’nın daha önce Barcelona’ya gidemeyeceğini açıklayan Çakar bile, milli futbolcunun kendisini yanıltmasından mutlu görünen bir açıklama ile sporseverleri güldürdü:

Arda’nın, Barcelona’nın transfer yasağının kalkacağı yaklaşık 6 aylık dönemde Galatasaray gibi bir başka takıma kiralanabileceği söylentiler arasında.

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...