Harry Potter’dan 70 Yıl Öncesi

Share

Harry Potter’ın hikayesinden 70 yıl önce yaşanan olayları konu alan ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?)’ isimli filmin seçmeleri devam ediyor. Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling’in yazdığı filmin seçmeleri için binlerce genç başvurdu.

Filmin oyuncu kadrosu neredeyse belirlendi. Filmin ana karakterlerinden biri olan Modesty için ise İngiltere’nin başkenti Londra’da bir seçme düzenlendi. Filmde rol almak için konferans salonunun önüne gelen genç oyuncu adayları hünerlerini sergilemek için saatlerce sıra bekledi.

Filmin senaryosunu yazan J.K. Rowling, kişisel Twitter hesabında “Modesty ile tanışmak için sabırsızlanıyorum” ifadesine yer verdi. J.K. Rowling’in yazdığı ve David Yates’in yönettiği filmde Ezra Miller, Eddie Redmayne veKatherine Waterston rol alıyor. Aranan oyuncunun bulunması ile çekimleri başlayacak olan film, 2016’da vizyona girecek.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...