Sony’den Emoji Filmi Geliyor

Share

Sony Animasyon Stüdyoları, Anthony Leondis yönetmenliğinde emoji karakterlerinden bir animasyon filmi hazırlıyor.

Firma için iyi haberse, emoji filminin herhangi bir lisans sahibinin bulunmaması. Yani Sony, bu filmi girişimciliği sayesinde kimseye herhangi bir pay ödemeden rahatlıkla hazırlamış olacak.

Diğer yapım şirketleri için de geçerli olan aynı şartlara rağmen, konuyu ilk düşünmenin avantajı ve sağlam bir senaryo, Japon firma için büyük avantaj sağlayacak.

Bir emoji filmi nasıl görünebilir ki? Fikri olan?

Kaynak: Mashable

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...