Bugün Günlerden ‘Süleyman Seba’

Share

Beşiktaş Kulübü’nün sembolü efsane başkan Süleyman Seba, vefatının birinci yıl dönümünde, düzenlenen etkinliklerle anılıyor. Siyah-beyazlı kulüp, anma programının Süleyman Seba Caddesi’ndeki, Şairler Parkı Süleyman Seba heykeli önünde anı defterinin açılmasıyla başlayacağını bildirdi.

Süleyman Seba’nın Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında da anma yapılacak. Ayrıca, Fulya Kültür Merkezi’nde Seba’nın yaşam öyküsünü anlatan belgeselin gösterimi yapılacak.

Bu arada siyah-beyazlı kulüp ve Beşiktaş Belediyesi iş birliği ile Süleyman Seba Caddesi üzerinde kurulacak olan standlarda, Süleyman Seba’yı anlatan fotoğraf sergisinin katılımcılar tarafından gezilip anı defterinin imzalanabileceği ifade edildi.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...