İngiltere’de Türk Batman!

Share

İngiltere’de maske takıp suçlularla mücadele eden Bromley Batman’i lakaplı kişinin Türk asıllı Adnan Tatlıcıoğlu olduğu iddia ediliyor. Batman bu hafta da zor durumdaki bir kişiyi kurtardı.

Londra’nın güneydoğusundaki Bromley semtinde halkı sokak suçlularına karşı koruyan ‘Bromley Batman’i’ lakaplı maskeli savaşçının 26 yaşındaki Türk asıllı özel antrenör Adnan Tatlıcıoğlu olduğu iddia edildi. İngiliz The Sun gazetesi, Batman’in en son geçen hafta Cornwall şehrinde bir işadamını soymaya çalışan iki saldırganı dövdüğünü ve Tatlıcıoğlu’nun da aynı tarihlerde bu kentte tatil yapmakta olduğunu tespit ettiklerini belirtti.

‘SUÇLA SAVAŞIYORUM’

Haberinde Tatlıcıoğlu’nun Batman tişörtü giymiş bir fotoğrafını kullanan gazete, Facebook hesabında Superman fotoğrafı paylaşıp “Her yerde suçla savaşıyorum” yazdığına da dikkat çekti.

Gazete, Tatlıcıoğlu’nun Bromley Batman’i olduğu yönündeki iddiaları reddettiğini ancak onu tanıyan arkadaşlarının tüm İngiltere’de ün kazanmış maskeli kahramanın o olduğundan yüzde 95 oranında emin olduğunu yazdı. The Sun gazetesi Bromley Batman’ini tanıyanların kendileri ile iletişime geçmesini de talep etti.

BATMAN’İN İCRAATLARI

  • Geçen yıl Haziran ayında bir işadamı, Bromley’de bir grup gencin kendisine bıçak çektiğini, maskeli bir adamın gelip kendisini kurtardığını söyledi.
  • Şubat’ta bir kadın yine maskeli bir kahramanın kendisini bir kapkaççıdan kurtardığını açıkladı.
  • Mart ayında Greenwich’te bir kadın kendisine tecavüz etmek isteyen saldırganın elinden bir ‘süper kahraman’ sayesinde kurtulduğunu söyledi.

Hürriyet

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...